Un bărbat a crezut că oprește o bandă de hoți, când de fapt era pe un platou de film

Ultima actualizare: 09-12-2019 23:12
Perran
Facebook.com

Un bărbat dintr-un sat din Anglia a încercat să înfrunte o bandă de hoți care părea să jefuiască un magazin. Mare i-a fost surpriza să afle că aceștia erau de fapt actori  dintr-un film.

„Grupul de hoți” filma o secvență pentru noua peliculă „Perran”. Bărbatul a observat că aceștia încercau să spargă un magazin și nu a realizat că totul era doar o secvență dintr-un film.

Regizorul a intervenit pentru a-l calma pe bărbat, care s-a rușinat când și-a dat seama ce a făcut, potrivit Mirror.co.uk.

John Capel, purtător de cuvânt al companiei de producție Hard Road Films, a declarat: „Un bărbat a încercat să alunge gașca de pe platoul de filmare”.

Echipa de producție a fost încântată de spiritul comunității din Winfrith Newburgh, un mic sat situat la sud-est de Dorchester.

Capel, care a jucat în drama ITV Broadchurch, a adăugat: „Am fost impresionați de spiritul comunitar al acelei persoane, care a încercat imediat să sară în ajutor. Am dori public să aducem mulțumiri tuturor pentru răbdarea lor și să ne cerem scuze față de cei incomodați de sosirea noastră.”

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO