Un bărbat a crezut că oprește o bandă de hoți, când de fapt era pe un platou de film


Ultimul update: Luni 09 Decembrie 2019 23:12
Data publicarii: Luni 09 Decembrie 2019 22:38
Categorie: Stiri Diverse
Perran

Un bărbat dintr-un sat din Anglia a încercat să înfrunte o bandă de hoți care părea să jefuiască un magazin. Mare i-a fost surpriza să afle că aceștia erau de fapt actori  dintr-un film.

„Grupul de hoți” filma o secvență pentru noua peliculă „Perran”. Bărbatul a observat că aceștia încercau să spargă un magazin și nu a realizat că totul era doar o secvență dintr-un film.

Regizorul a intervenit pentru a-l calma pe bărbat, care s-a rușinat când și-a dat seama ce a făcut, potrivit Mirror.co.uk.

John Capel, purtător de cuvânt al companiei de producție Hard Road Films, a declarat: „Un bărbat a încercat să alunge gașca de pe platoul de filmare”.

Echipa de producție a fost încântată de spiritul comunității din Winfrith Newburgh, un mic sat situat la sud-est de Dorchester.

Capel, care a jucat în drama ITV Broadchurch, a adăugat: „Am fost impresionați de spiritul comunitar al acelei persoane, care a încercat imediat să sară în ajutor. Am dori public să aducem mulțumiri tuturor pentru răbdarea lor și să ne cerem scuze față de cei incomodați de sosirea noastră.”

 

Sursa: mirror.co.uk

Tags: anglia, hoți, film,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33