Topul celor mai neobișnuite solicitări pentru curieri: „Vreau să trimit un papagal”

Ultima actualizare: 14-09-2020 15:55
curier
Getty

Compania de curierat Urgent Cargus a transmis topul celor mai neobișnuite și amuzante solicitări pentru curieri.

Topul este condus detașat de „cotletul” pe care cei mai mulți clienți îl folosesc făcând de fapt referire la termenul „colet”.

De la instrucțiuni de administrare a medicamentelor primite prin curier la trimiterea animalelor de companie care stau cuminți în cușcă, solicitări de transport pentru oameni, sicrie, stupi de albine, cai și produse perisabile până la preluarea mobilei din casă, pentru a fi dusă la noua locuință a clientului, reprezentanții Urgent Cargus au selectat cele mai populare cerințe și perle venite din partea consumatorilor,

Această listă a fost publicată ca parte a campaniei de educare „Am / n-am expediat” prin care Urgent Cargus își propune să informeze consumatorii cu privire la obiectele care pot fi livrate utilizând serviciul de curierat al companiei, precum și regulile importante ce trebuie urmărite pentru expedierea în deplină siguranță a coletelor.

Vă prezentăm mai jos unele dintre cererile clienților:

- „Bună ziua, pot să trimit un colet? Are dimensiuni cam cât o pisică.” „Da, ce conține?” „O pisică.”

- „Bună ziua! Aș vrea să trimit băiatului meu un colet” „Sigur, ce doriți să livrați?” „Niște jambon afumat, cârnați și pui congelați, e plecat la București la facultate, să nu-i fie foame.”

- „Mi-a sosit astăzi televizorul pe care l-am comandat, dar nu funcționează. Poate veni cineva de la Urgent Cargus să-l ridice, să-l repare și apoi să mi-l aducă înapoi?”

- „Care este prețul pentru care un curier este dispus să ridice trei saci de porumb, să îi ducă la moară (două localități mai departe), să aștepte ca morarul să macine porumbul și apoi să-i aducă la locul de unde au fost ridicați?”

- „Doresc să trimit un colet.” „Ce conține coletul?” „O urnă cu cenușa bunicii.”

- „Vreau să trimit un papagal.” „Nu putem livra animale vii.” „Dar de ce? E mic, nu țipă!”

- „Ce doriți să trimiteți?” „Un coșciug. Are dimensiuni standard, cam cât are un mort așa... nu știu, cât ziceți și dumneavoastră.”

- Un alt client a solicitat curierului care efectua livrarea să-i scrie prietenei lui pe un bilețel „TE IUBESC!”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO