Tânără umilită de colegi chiar în ziua balului. Ce i-au făcut când a ajuns la petrecere

Dată publicare: 30-06-2019 15:43
Dată actualizare: 30-06-2019 15:51
Sursa: Daily Record


Tanara umilita de colegi

Emilee Perry, o adolescentă de 16 ani din localitatea britanică Doncaster, a fost umilită de colegi chiar în ziua balului. Aceștia i-au distrus rochia, aruncând cu suc pe ea.

Fata, diagnosticată cu anxietate, a fost rugată de părinți să meargă la bal, însă după două ore aceasta și-a sunat mama să vină să o ia, devastată de gestul colegilor, scrie Daily Record.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imaginile.

„Aceasta este fiica mea frumoasă, care are anxietate. Ne-am rugat de ea să meargă la bal. Două ore mai târziu, m-am dus să o iau. Avea inima frântă și era devastată. Cineva s-a gândit că e o idee bună să-i arunce cu suc pe rochie și să o ude din cap până-n picioare. Sper ca cineva să o umilească și să o facă să sufere cum i-a făcut și ea fiicei mele”, a scris Tracy Perry, mama tinerei, pe Facebook.

După ce au văzut imaginile, numeroase persoane i-au transmis mesaje de încurajare adolescentei.

„Este frumoasă și regret că i s-a întâmplat asta. Și eu am fost hărțuită. Sper că fata sau fetele care au făcut asta să fie pedepsite”, a scris o persoană.

Tânăra a reacționat, mulțumindu-le celor care s-au arătat solidari.

„Vreau să vă mulțumesc pentru susținere. Apreciez și voi fi mereu recunoscătoare pentru cum s-a terminat această situație. Sunt compleșită de felul în care oamenii au răspuns și asta mi-a dovedit că sunt puternică.”

Cu toate acestea, ea a decis să nu facă publice numele celor responsabili pentru ce a pățit la bal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Record


VIDEO PROTVPLUS.RO