Răspunsul jignitor primit de o tânără, după ce a aplicat pentru un job. ”E dezgustător”

Dată publicare: 05-05-2018 16:25
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


tanara

O femeie din Marea Britanie a fost umilită printr-un email de angajații unei firme, după ce a aplicat pentru un job, aceștia numind-o ”pițipoancă”.

Paige Bond a găsit anunțul într-un ziar local și a trimis CV-ul printr-un mail, prin care își descria întreaga activitate și experiență. Când a primit răspunsul, femeia în vârstă de 48 de ani a avut parte de un șoc.

Angajații firmei respective au început să comenteze prin email profilul de Facebook al acesteia, fără să-și dea seama că va primi și ea răspunsurile.

Probabil merită un interviu dacă tu crezi că poți face față cu cineva ca ea în jurul tău”, a fost răspunsul unui angajat, care i-a judecat culoarea unghiilor și a spus că prezența ei în firmă ar putea fi ”iritantă”. Replicile au mers și mai departe: ”Ștergeți acest email în cazul în care o angajați, să nu găsească conversația”.

După ce și-a dat seama de greșeală, angajatul i-a trimis un mesaj vocal prin care își cerea scuze.

Sunt o femeie aranjată și da, am sânii mari, dar cum mă poți judeca după asta? Sunt orice, dar nu o pițipoancă. Îmi analizezi profilul de Facebook și te uiți la pozele mele, este dezgustător. Este umilitor și total greșit”, susține femeia, potrivit metro.co.uk.

Paige a primit în urma acestui scandal nenumărate scuze din partea firmei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: metro.co.uk

Tags: angajat, interviu, cv,


VIDEO PROTVPLUS.RO