Preotul anglican căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr, lăsat pe drumuri: ”Lui îi plac cluburile”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Philip Clements
The Mirror

Duoă numai cinci luni de mariaj, preotul anglican Philip Clements, 79 de ani, și românul Florin Marin, de 24 de ani, s-au despărțit. Clements spune că a rămas practic pe drumuri în urma relației cu românul model.

 

După căsătoria din vară, eveniment care a fost pe larg mediatizat în presa britanică și din țară, cuplul a plecat să locuiască în România. Clements a cumpărat și un apartament aici, cu banii rezultați din vânzarea casei din Marea Britanie, pe care acum i l-a lăsat fostului consort, relatează The Mirror.

Clements s-a întors în Marea Britanie și acum este nevoit să locuiască la un prieten, deoarece toți banii pe care i-a avut i-a cheltuit cu Florin Marin.

Preotul pensionar a povestit pentru The Mirror că se simțea plictisit, mizerabil și singur atunci când soțul cu 50 de ani mai tânăr pleca la petreceri cu prietenii săi.

După ce relația s-a degradat, Clements a spus că a rămas și fără un loc unde să stea, fiind salvat în cele din urmă de prietenii săi.

”Am găsit limba dificilă, nu aveam prieteni, Florin ieșea destul de mult și apartamentul era prea departe de centrul orașului. Eram destul de plictisit și m-am simțit cam mizerabil. Florin și cu mine ne certam, iar prietenii mei mi-au cerut să mă întorc în Anglia”, a povestit Clements.

”Când mă gândeam să mergem la culcare, el pleca în cluburi de noapte”, a mai declarat preotul.

”M-am întors în septembrie, știind că nu am unde să mă duc. I-am lăsat apartamentul lui Florin, pentru că am vrut să aibă ceva după ce mor. M-am trezit fără adăpost, dar prietenii mei m-au salvat”, a mai spus acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO