Povestea unei femei care a fost sechestrată în Pakistan. Cum a reușit să se întoarcă acasă

25-03-2019 12:35

Povestea unei femei care a fost sechestrată în Pakistan

O femeie din Australia a fost violată, înfometată și ținută captivă în Pakistan, după ce a călătorit până acolo pentru a-l întâlni pe „bărbatul visurilor ei”.

Lara Hall, în vârstă de 30 de ani, a vorbit pe internet cu un bărbat, care i-a promis o viață lipsită de griji, potrivit Metro

La scurt timp, femeia a decis să înceapă o nouă viață și să se mute în Pakistan, la bărbatul care a sedus-o. Însă nu i-a trecut prin cap că va fi sclavă sexuală timp de câteva luni.

„Sajjad și fratele lui m-au violat de foarte multe ori. Am fost ținută închisă și nu am fost lăsată să mă îngrijesc. Uneori mă țineau și 14 ore fără mâncare”, a spus Lara. 

Totul a început după ce Sajjad a reușit să îi câștige încrederea cu tot felul de promisiuni. Iar când bărbatul a invitat-o la nunta fratelui său, Lara a decis că e timpul să zboare 18 ore și să îl întâlnească pe „bărbatul visurilor ei”.

Când viza de 30 de zile a expirat, Larei îi era teamă să mai ceară ajutorul pentru că ar fi fost arestată.

La un moment dat, a reușit să apeleze la Consulatul Australian și a raportat abuzul, dar tot ce i-au spus a fost să se mute într-un loc mai sigur.

Însă a femeia a reușit să ia legătura cu un polițist care a scos-o din acel loc și a dus-o la secție. Acolo a fost amenințată că trebuie să plătească o amendă pentru că a stat în Pakistan mai mult decât avea dreptul. Dar femeia nu avea bani deloc, așa că a apelat la o asociație care s-a ocupat de amendă și de transportul ei în siguranță acasă.

Lara a criticat însă guvernul australian pentru că a refuzat să o ajute.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO