Pățania unui cățel care și-a băgat capul într-o roată. 10 oameni, implicați în salvarea lui


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 10:05
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 08:16
Categorie: Stiri Diverse

Un căţel neastâmpărat din California s-a băgat într-o încurcătură din care s-au chinuit să-l scoată vreo zece oameni. Şi-a băgat capul printr-o roată de rezervă şi nu a mai putut să-l scoată.

Până la urmă, pompierii l-au scăpat de "gulerul" nedorit.

Jose Madrigal, stăpân: "Eram toţi înăuntru, când l-am auzit lătrând, suna foarte rău. M-am dus să văd ce e cu el. Roata era peste el şi îi strâmba gâtul."

Au încercat să îl elibereze cu apa şi săpun, dar când au văzut că nu reuşesc l-au luat pe sus cu tot cu roata şi l-au dus la veterinar.

Leyla Fatourechi, veterinar: "Nu mai văzusem niciodată un câine blocat într-o roată. Categoric e o premieră, cred că pentru noi toţi. Cred că nici pompierii n-au mai văzut aşa ceva."

Nici medicii nu au reuşit să-l ajute pe bietul căţel, aşa că au chemat pompierii. Aceştia au tăiat roata cât să-l elibereze pe patruped, care s-a ales cu răni la gât. Iar stăpânii lui, cu o factură de 2.600 de dolari la veterinar. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Momentul în care un polițist oprește traficul pentru ca un câine șchiop să treacă strada
Ce a găsit un câine al poliţiei germane într-o maşină parcată. Putea urma o tragedie
VIDEO PROTVPLUS.RO