O adolescentă a murit după ce a încercat un experiment viral de pe Youtube

20-09-2019 19:06


experiment

O fată de 14 ani din China a murit în urma unor arsuri provocate de un experiment pe care a încercat să-l facă, după ce l-a văzut pe Youtube.

Zhezhe, de 14 ani, a încercat să făcă popcorn într-o conservă, împreună cu o prietenă, când cutia a explodat, informează The Sun.

Fata ar fi văzut pe Youtube un video viral cu un experiment, prin care o femeie le arată urmăritorilor ei cum poate găti folosind doar o conservă.

În urma incidentului, Zhezhe a murit după două săptămâni, din cauza arsurilor care îi acopereau 96% din suprafața corpului, iar cealaltă fată are nevoie de intervenții chirurgicale.


Vedeta din China, Ms Yeah, a declarat că filmulețele ei nu au fost puse pe Youtube pentru a fi copiate de cineva și neagă că fetele ar fi folosit metoda ei. De asemenea, ea va acoperi costurile spitalizării prietenei lui Zhezhe.

„Cea mai neagră zi din viața mea. Iubesc să gătesc în feluri neconvenționale și văd totul ca pe o provocare. La început mi s-au părut interesante filmulețele astea și le-am arătat mai multor prieteni. Ei mi-au zis că ce făceam era amuzant și mi-au sugerat să le postez pe internet”, ar fi scris Ms Yeah la o postare, la scurt timp după incident.

Ea a mai adăugat că tragedia i-a cauzat o mare suferință și și-a cerut scuze pentru că și-a dezamăgit fanii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO