O tânără a făcut un test ADN şi a avut un şoc. Cine era adevăratul ei tată

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
test ADN
iStock

Keli Rowlette, o tânără din statul american Washington, a apelat la un test ADN din curiozitate, dar ce a rezultat i-a schimbat viaţa.

Rowlette a făcut testul pe site-ul Ancestry.com ca să afle dacă are rude despre care nu ştie nimic sau chiar strămoşi celebri. Însă când a primit rezultatele a avut un şoc: i s-a spus că ADN-ul ei se potriveşte cu cel al unui medic dintr-un alt stat american, Gerald Mortimer şi că acesta este, cel mai probabil, tatăl ei, scrie Washington Post.

Femeia a trimis testul înapoi, convinsă că este o greşeală, apoi i-a povestit mamei sale. Aceasta a recunoscut însă numele medicului şi i-a spus fiicei că a fost concepută prin inseminare artificială – iar Mortimer era doctorul de la clinica de la fertilitate din Idaho la care au apelat.

Tot el a asistat şi la naştere, fără să dezvăluie însă nimănui că era vorba de propria sa fiică. A semnat inclusiv certificatul de naştere

Rowlette l-a dat în judecată pe medic pentru malpraxis şi fraudă. Mortimer nu a vrut să comenteze cazul, însă mama tineri îşi aminteşte a plâns atunci când familia s-a mutat din statul Idaho în Washington.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO