O mamă a inventat un „ser secret”, care vindecă pacienții de cancer. Ce a pățit femeia


Ultimul update: Joi 28 Martie 2019 12:49
Data publicarii: Joi 28 Martie 2019 12:06
Categorie: Stiri Diverse
O mamă a inventat un „ser secret”, care vindecă pacienții cu cancer

O mamă care spune că a creat o „armă secretă” care îi ajută pe pacienți să se vindece de cancer a murit chiar din cauza acestei boli.

Soțul lui Kate McIver a vorbit despre boala soției sale abia la o zi după moartea acesteia. „Mi se rupe inima, dar trebuie să spun că frumoasa mea soție, Kate, a pierdut lupta cu cancerul. Kate a luptat până și-a dat ultima suflare”, potrivit Metro

Kate a fost diagnostigată în 2016 cu cancer la sân aflat în stadiul trei și a fost ținută sub tratament timp de nouă luni.

Însă Kate nu a renunțat nicio secundă la luptă, ba mai mult și-a folosit cunoștințele dobândite la locul de muncă pentru a creea un ser care conține ingrediente menite să regenereze celulele pielii.

După câteva săptămâni, pielea lui Kate începuse să se regenereze și a dat serul și altor persoane care suferă de cancer.

La scurt timp, lui Kate i s-a spus că s-a vindecat, motiv pentru care s-a întoris la muncă. Însă după un an, boala femeii a recidivat și i s-a pus un diagnostic în stare terminală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO