O femeie din Mehedinți a primit, prin poștă, gunoiul aruncat la marginea unui drum


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 28 Iulie 2018 16:19
Categorie: Stiri Diverse
gunoi

O femeie din Mehedinți a primit acasă, prin poștă, gunoiul pe care îl aruncase cu câteva zile în urmă la marginea unei șosele din Gorj.

Un trecător, care a văzut sacii de gunoi aruncați la întâmplare, a observat că prin ei se aflau facturi care conțineau datele personale. Așa că s-a apucat să strângă resturile și le-a trimis ”proprietarului”, prin poștă.

"Ea a aruncat gunoiul şi un cetăţean intrigat, cu puternic simţ civic, i-a trimis coletul acasă. A lăsat în gunoi şi facturi, dar şi alte acte. A aruncat inclusiv pampers. În păduri se aruncă destul de multe gunoaie. Este un exemplu de urmat, poate aşa o să se înţeleagă că nu este normal să aruncăm gunoiul peste tot. Întâmplarea a avut loc pe Dealul Bujorascu. Îl felicităm pe domnul care a făcut acest gest, a şi plătit transportul. Gunoiul a ajuns la destinatie, 11 kilograme în total şi a fost primit, nu s-a întors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. Era la cules de plante medicinale şi când a văzut gunoiul ne-a spus ”staţi, că i-o facem, îi trimitem gunoiul acasă!””, a declarat pentru MEDIAFAX Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

 

Sursa: Mediafax

Tags: gunoi, saci, resturi,

VIDEO PROTVPLUS.RO