O bilă "extraterestră" a căzut peste un sat din India. Oamenii au dus bucăţi acasă


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 22 Ianuarie 2018 14:25
Categorie: Stiri Diverse
bila gheata india

Panică într-un sat din India, după ce o bilă de gheaţă s-a prăbuşit din ceruri duminică. Oamenii au crezut că e un obiect din spaţiu, dar adevărul e mult mai neplăcut.

Potrivit BBC, oamenii din satul Fazilpur Badli, în statul Haryana din nordul Indiei, au trecut prin clipe de panică duminică dimineaţă, după ce o bilă de gheaţă cântărind peste 10 kilograme a căzut din ce. Poliţia locală spune că oamenii din sat au crezut că e vorba de un obiect extraterestru, iar unii au luat bucăţi din bila de gheaţă şi le-au dus acasă, băgându-le în frigider, ca să nu se topească.

Cea mai probabilă explicaţie este însă aceea că e vorba de o bilă formată din excremente îngheţate, care a căzut din toaleta unui avion ce trecea pe deasupra satului. Astfel de incidente au avut loc relativ des în India, astfel că un tribunal a stabilit şi pedepse pentru companiile aeriene implicate. În mod normal, aceste depuneri sunt curăţate pa eroport, dar uneori se desprind în aer. c

Oficialii au confimat până acum că nu e vorba un fenomen meterologic, iar bila de gheaţă va fi analizată de specialişti, dar aceştia sunt convinşi deja că e vorba de excremente îngheţate. 

Sursa: BBC

Coşmar la bordul unui avion Malaysia Airlines.
Papa Francisc a oficializat nunta a doi însoțitori de zbor, la bordul unei aeronave
De ce a ieşit avionul turcesc de pe pistă.
VIDEO PROTVPLUS.RO