O actriță de filme pentru adulți acuză un actor celebru că i-ar fi cerut droguri


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017 16:10
Categorie: Stiri Diverse
Maddy O'Reilly

O actriță care joacă în filme pentru adulți susține că a fost agasată pe rețelele de socializare de persoane care doreau să-și procure substanțe interzise.

Maddy O'Reilly susține că a primit o foarte multe mesaje pe Instagram, atât de la persoane publice cât și de la fostul său iubit, care au întrebat-o dacă cunoaște pe cineva „care mi-ar putea aduce niste pastile”, scrie The Sun.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, susține că a fost abordată chiar și de actorul Perry, care i-ar fi cerut „pastile, iar atunci când l-ar fi întrebat cât este dispus să plătească, acesta i-ar fi răspuns că „depinde despre ce tipuri de pastile vorbim, însă pot plăti foarte mult.”

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a vorbit în public despre lupta sa cu dependența de droguri și cu tratamentele pe care le-a urmat, dorindu-și să se recupereze.

Femeia susține că Perry a invitat-o în oraș, după care i-ar fi trimis diferie mesaje, cerându-i să-l ajute să-și procurre „Vicaden, Roxy's, oxys”, referindu-se la Vicodin, Roxicodone și OxyContin.

"Am fost șocată! Știam că se recuperează după dependență, dar acest fapt nu-l va duce nicăieri. Oare de ce mi-a cerut mie să fac asta?”, a mărturisit tânăra pentru The Sun.

 

I'm online now @camsoda http://camsoda.com/maddyoreilly

A post shared by Maddy O'Reilly (@xmaddyoreillyx) on

În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa împotriva dependenței de droguri și alcool, susținând că va câștiga această bătălie.

El a spus pentru ABC News: " Cred că am fost destul de bun pentru a ascunde asta, dar, în cele din urmă, oamenii și-au dat seama. Îmi pare sincer rău pentru asta. Am fost bolnav”, declara actorul în 2013.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO