Momentul în care un narco-avion decolează de pe o pistă improvizată. VIDEO


Ultimul update: Luni 10 Februarie 2020 22:21
Sursa: thedrive.com
Data publicarii: Luni 10 Februarie 2020 22:15
Categorie: Stiri Diverse
narco avion

Un pilot al armatei din Guatemala a fost extrem de lăufat după ce a reușit să decoleze cu un avion Hawker Siddley 125 folosit pentru transportul de droguri dintr-o zonă rurală, greu accesibilă.

Momentul în care pilotul reușește să decoleze de pe o pistă improvizată – un drum îngust de pământ – a fost surprins într-un video și a primit multe laude, conform thedrive.com.

Armata a descoperit și confiscat în apropiere de granița dintre Guatemala și Belize avionul folosit pentru transportul de droguri și două vehicule în care se aflau 16 pachete de cocaină și o armă AK-47.

Deși în ultima perioadă a fost remarcată o intensificare a activității aeronavelor clandestine în zona rurală, autoritățile nu au depus multe eforturi pentru destructurarea rețelei responsabile.

Avionul Hawker Siddley 125 a fost creat în urmă cu mai mult de 50 de ani și este cunoscut pentru capacitatea de a ateriza în zone rurale improvizate și extrem de înguste.

Pilotul a dus aeronava în sigurantă la baza aeriană a Armatei din Guatemala, unde îi va fi evaluată starea pentru a putea fi ulterior folosit în investigațiile poliției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: thedrive.com

VIDEO PROTVPLUS.RO