Sărbători fericite. Mesaje de Crăciun și urări de sărbători pentru cei dragi

craciun
iStock

Mesaje de Crăciun. Indiferent că sunt religioase, amuzante sau clasice, mesajele de Crăciun trebuie să fie cât se poate de originale. Dacă aţi rămas cumva fără inspiraţie, vă prezentăm mai jos câteva exemple.

Mesaje de Crăciun. Mai jos puteţi găsi unele dintre cele mai interesante şi frumoasă mesaje de Crăciun:

Mesaje de Crăciun. - Fie că sfintele sărbători de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. Cu alte cuvinte, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. - În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revărsă peste lume în această noapte!

Mesaje de Crăciun. - Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Citește și
vineri 13
VINERI 13, superstiţii şi tradiţii. Zi cu ghinion şi trei ceasuri rele
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Mesaje de Crăciun. - Printre fulgi îţi trimit un zâmbet curat, caută-l, vine din cer spre tine în noaptea de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. - Un gând frumos pentru toţi cei dragi şi un gând de mulţumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.

Mesaje de Crăciun. - Să nu uităm că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu s-a născut ca om.

Mesaje de Crăciun. - În deplin consens cu încălzirea globală îţi urez un călduros Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun. - Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Mesaje de Crăciun. - E timpul să închizi ochii şi să-ţi aminteşti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

Mesaje de Crăciun. - Trăieşte în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată.

Mesaje de Crăciun. - Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, guvernul României aduce la cunoştinţă cetăţenilor introducerea impozitului special pe Sărbători!

Mesaje de Crăciun. - Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumină, pe care să le împarţi tot anul cu cei dragi!

Mesaje de Crăciun. - Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Mesaje de Crăciun. - În această noapte uita gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi şi o să te simţi împăcat.

Mesaje de Crăciun. - Crăciunul - o zi în familie, îţi oferă bucuria de a revedea fragmente din copilărie, când ai început să crezi cu adevărat în Crăciun. Bucură-te de cadourile Crăciunului, fii alături de cei dragi!

Mesaje de Crăciun. - Îţi aduc în dar o împletire de gânduri curate, deschide-ţi inima şi păşeşte cu sfinţenie în acest cerc, care ne uneşte prin aceleaşi trăiri. Simte Crăciunul!

Mesaje de Crăciun. - Să ai un Crăciun ca un adevărat copil, cu moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Mesaje de Crăciun. - Crăciun fericit, suflete curate, mese bogate, paharele cu mărgele să tot ciocneşti cu ele. La mulţi ani!

Mesaje de Crăciun. - Un brăduţ cu multe cadouri, mirosul de cozonac, steluţele de gheaţă pe geam, sunetul colindelor şi dragostea vieţii tale.

Mesaje de Crăciun. - De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea. O să pierzi cu siguranţă.

Mesaje de Crăciun. - Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă.

Mesaje de Crăciun. - Credinţă, speranţă, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi. Sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

Mesaje de Crăciun. - E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi căldura alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi că pe un dar nepreţuit.

Mesaje de Crăciun. - Fie ca spiritul Crăciunului să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

Mesaje de Crăciun. - Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

Mesaje de Crăciun. - Mă bucur că eşti lângă mine şi sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde şi bucurii! Eşti cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată şi îţi mulţumesc că exişti!

Mesaje de Crăciun. - Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

Mesaje de Crăciun. - Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Mesaje de Crăciun. - Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Mesaje de Crăciun. - Fie ca un fulg de nea răzleţ şi vesel să bată-n uşa casei tale şi să-ţi aducă bucurii şi lumină în seara sfântă de Crăciun.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Tradiții inedite de Crăciun. Orașul în care se dă foc unui crocodil în Ajun
Tradiții inedite de Crăciun. Orașul în care se dă foc unui crocodil în Ajun

Pentru cei mai mulţi dintre noi, Crăciunul înseamnă brad împodobit, colinde şi decoraţiuni agăţate peste tot.

VINERI 13, superstiţii şi tradiţii. Zi cu ghinion şi trei ceasuri rele
VINERI 13, superstiţii şi tradiţii. Zi cu ghinion şi trei ceasuri rele

Vineri 13 e o superstiție atât de dezvoltată încât s-a găsit inclusiv un termen pentru cei care se tem de această dată. Unul greu de pronunțat ce-i drept, pentru că fobia se numește paraskevidekatriaphobia.

Sf. Nicolae - tradiții și obiceiuri. De ce este supranumit și „Făcătorul de minuni”
Sf. Nicolae - tradiții și obiceiuri. De ce este supranumit și „Făcătorul de minuni”

Sfântul Nicolae, primul moș generos din luna sărbătorilor și a cadourilor este și unul dintre cei mai iubiți sfinți ai românilor.

(P) RITUAL DE ÎNMORMÂNTARE ÎN ITALIA: Diferențe majore între înmormântarea românească și cea italienească
(P) RITUAL DE ÎNMORMÂNTARE ÎN ITALIA: Diferențe majore între înmormântarea românească și cea italienească

Ai putea crede că peste tot oamenii sunt înmormântați în aceeași manieră, însă fiecare țară în parte are tradiții specifice, diferite de celelalte popoare.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.