Lovitură grea pentru un medic din Buzău, după ce hoții i-au spart casa. Ce avere avea


Ultimul update: Joi 18 Iulie 2019 17:41
Data publicarii: Joi 18 Iulie 2019 16:40
Categorie: Stiri Diverse

Lovitură costisitoare pentru un medic din Buzău: casa lui de vacanță a fost prădată de hoți. Indivizii au reușit să intre în locuința doctorului, de unde au furat bani și bijuterii de peste 150.000 de lei.

Anchetatorii spun că o cameră de supraveghere i-a surprins pe indivizi atunci când plecau cu bunurile și, până acum, au un cerc de suspecți.

Casa de vacanță este a președintelui comisiei de expertiză pentru adulții cu handicap din județul Buzău. Hoții au intrat în locuință, fără să știe că înăuntru dormea tatăl medicului.

Vecinii spun că hoții ar fi știut că medicul are bani mulți în casă și că înainte de lovitură au studiat bine zona pentru că, în mod ciudat, sistemul de supraveghere instalat în curtea casei nu a funcționat în momentul spargerii.

După ce au cotrobăit prin toată casă, hoții au plecat cu un seif plin cu bani, acte și bijuterii. O camera de supraveghere instalată pe stradă a surprins imagini cu patru bărbați care pleacă în grabă, cărând un obiect de mari dimensiuni.

Vecin: ”Ar fi fost vreo patru persoane, apar pe camerele de supraveghere, bineînțeles că acum ne e frică la toți, că la noi în zonă nu s-a întâmplat, suntem oameni liniștiți.”

Amalia Călugăru - IPJ Buzău: ”După primirea sesizării au fost demarate cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, în cauză fiind constituit și un cerc de persoane bănuite. ”

Seiful distrus a fost găsit gol, aruncat pe malul râului Buzău.

Jaf la o sală de păcănele din Satu Mare. Cu ce i-a ameninţat hoţul pe paznici
Şi-au montat camere de supraveghere în apartament. Ce au filmat a doua zi i-a şocat
Banca din București spartă cu explozibil. Ce sumă ar fi furat hoții
VIDEO PROTVPLUS.RO