Jurnalista care a pretins că e însărcinată pentru 60 de dolari. ”Nu mi s-a părut jenant”

Dată publicare: 29-10-2019 21:09
Dată actualizare: 29-10-2019 21:09


Jurnalista care a pretins că e însărcinată pentru 60 de dolari. ”Nu mi s-a părut jenant”

Mulți pasageri devin creativi atunci când vine vorba despre bagajele pe care trebuie să le ia cu ei în avion. În timp ce unii dintre ei se îmbracă cu mai multe haine, alții au început ”să poarte” și laptopuri.

Jurnalista Rebecca Andrews a recurs la un gest bizar pentru a scăpa de taxele de aeroport pentru bagajele. Femeia a înscenat o sarcină pentru a plăti o sumă mai mică.

”Am decis să înscenez o sarcină, pentru că așa ar fi fost cel mai credibil. Însă nu cred că a fost cea mai reușită idee – corpul unei femei poate da viață. Însă în acest fel am vrut să economisesc 60 de dolari”, a spus Rebecca, potrivit CNN

Însă femeia și-a prins și laptopul la spate, iar când a trecut prin porțile de securitate, ”planul” său a fost demascat, fiind ulterior nevoită să plătească taxa de 60 de dolari.

”Nu mi s-a părut deloc jenant. Ba chiar m-a făcut să mă simt bine”, povestește Rebecca.

Femeia spune că nu este pentru prima dată când recurge la această metodă, însă motivul pentru care a fost prinsă acum a fost pentru că s-a gândit să ”își pună și laptopul la spate”.

”Consider că o femeie poate face absolut ce vrea ea cu corpul său, inclusiv să pretindă că este însărcinată”, a mai spus Rebecca.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO