Horoscop săptămâna 3 - 9 iunie 2024. Zodiile vor avea parte de o perioadă agitată

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Prima săptămână din luna iunie va fi una plină de evenimente astrologice care vor aduce schimbări importante pentru zodii.

Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Gemeni, pe 3 iunie. Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie. Marte intră în zodia Taur pe 9 iunie.

Horoscop Berbec săptămâna3 - 9 iunie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână este dinamic pentru nativii Berbec, mai ales că Luna formează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul lor, și le imprimă multă determinare, curaj, inițiative să rezolve o serie de chestiuni personale sau profesionale.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, interacțiunii cu ceilalți. Așadar, Berbecii vor ieși în evidență prin idei, opinii, cunoștințe și urmează o perioadă favorabilă învățării, susținerii unor interviuri, examene. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul comunicării și interacțiunile cu ceilalți. Berbecii își pot schimba viziunea asupra unei situații, dar și felul în care comunică.

Citește și
horoscop neti sandu
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
„Am avut multe femei în viața mea!”. Moștenitorul Lamborghini o atacă pe presupusa sa fiică

Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru situația financiară, dar și cu evenimente imprevizibile și recomandarea astrelor este ca nativii să nu se pripească în decizii, care țin de partea financiară, pentru că perioada stă sub semnul surprizelor.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, guvernatorul lor, în zodia Taur, semn că Berbecii își vor redirecționa energiile pentru a-și suplimenta veniturile.

Horoscop Taur săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Nativilor Taur li se activează universul interior la inceputul săptămânii și este posibil să aibă niște conștientizări, să realizeze, care este sursa unor nemulțumiri. Recomandarea astrelor este să caute soluții, să nu renunțe la o rezolvare, să adopte o atitudine constructivă.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine. Nativii Taur vor avea idei sau primesc ponturi de cum să-și mărească sumele de bani și sunt invitați la negocieri, pentru că vor avea succes. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu.

Marți și miercuri se activează casa personalității, respectiv axa relațiilor și Taurii pot să surprindă prin decizii. Finalul săptămânii aduce preocupări pentru bani și dacă negociază un contract nou, vor știi să-și aprecieze valoarea.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa personalității, semn că nativii vor beneficia de multă energie, însă este recomandat să își canalizeze constructiv această energie, să nu se risipească în mai multe direcții. Nu le lipsește curajul, determinarea și inițiativa.

Horoscop Gemeni săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru organizarea unei întâniri cu prietenii. De asemenea, pot avea dialoguri importante, de destin, legate de un proiect personal sau relația cu cineva cu care se află într-o poveste de iubire.

Pe 3 iunie, Mercur începe să tranziteze zodia Gemeni, sectorul identității și nativii vor intra într-o etapă în care se bucură de socializare, sunt deschiși ofertelor de job, parteneriatelor, comunică, își exprimă ușor ideile și pot lua decizii importante. Guvernatorul lor le aduce minte clară și lămuresc aspecte ale vieții personale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul personal. În următoarele două săptămâni, Gemenii au ocazia să facă niște schimbări importante, să se relanseze, să lase în spate trecutul.

Marți și miercuri sunt zile în care Gemenii s-ar putea să stea mai izolați, să caute să-și facă ordine în gânduri, să găsească soluții la niște situații, care nu sunt acord cu principiile și credințele lor.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției, și Gemenii au toate șansele să se rupă de trecut, să elimine ceva toxic din trecutul lor. Atenție la starea sănătății, pentru că este posibil să se reactiveze afecțiuni mai vechi!

Horoscop Rac săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări pentru sfera profesională și au loc dialoguri importante cu șefii, cu persoane cu autoritate, privind schimbarea direcției în unele proiecte profesionale.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul trecutului, subconștientului, introspecției și nativii Rac ar putea intra într-o perioadă în care se activează amintiri sau temeri, traume din trecut. Racii preferă să stea izolați, să-și pună ordine în gânduri.Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care invită la un bilanț, analize și introspecție, la eliminarea unui bagaj emoțional care îi ține în loc.

Marți și miercuri sunt zile cu preocupări pentru planurile de viitor, proiectele în care sunt implicați și viața socială, lărgirea cercului de persoane și participarea la diverse evenimente.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa planurilor de viitor și nativii vor fi mai dornici de socializare și mai activi în grupurile din care fac parte. Pot veni bani sau beneficii din proiecte noi, dacă se asociază cu prieteni sau cu persoane, care le pot deschide niște uși.

Horoscop Leu săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor și nativii Leu se vor implica în proiectele pe care le au în derulare sau își fac planuri, pregătesc strategii și iau decizii pe termen lung. Viața socială se animă și Leii își pot lărgi cercul de cunoscuți.Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în sectorul relațiilor de prietenie și planurilor de viitor, privind implicarea în proiecte umanitare.

Marți și miercuri sunt zile cu preocupări pentru sfera profesională, relațiile cu șefii și activitățile desfășurate de pe urma exercitării profesiei. Posibil să aibă loc evenimente surpriză sau neașteptate, așa că nativii sunt invitați să facă față unor provocări.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa carierei și aspirațiilor profesionale și unii dintre nativi consideră că este momentul să se rupă de un context profesional, care nu le mai aduce satisfacții. Alți nativi pot să lupte pentru a obține o funcție sau un statut.

Horoscop Fecioara săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, mai ales dacă au avut niște cheltuieli mai mari în ultima perioadă.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul carierei și imaginii și nativii Fecioară vor avea sprijinul guvernatorului lor în comunicarea cu superiorii, cu autoritățile sau străinătatea. Fecioarele se pot remarca și Mercur le ajută să-și atingă niște obiective profesionale.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul carierei și reputației profesionale, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective.

Marți și miercuri sunt zile cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice sau programarea, organizarea unei călătorii sau delegații. Posibil să vină vești surpriză din străinătate, de la prieteni sau de la rude.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa sistemului educațional, călătoriilor și principiilor de viață. Nativii pot folosi perioada următoare pentru a studia un domeniu de interes, să exploreze domenii noi, să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Horoscop Balanță săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru relațiile de cuplu sau relațiile profesionale, unde este posibil să ia decizii importante, de destin, care să schimbe cursul unei relații sau parteneriat.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și principiilor de viață. Nativii Balanță sunt preocupați de a învăța lucruri noi, se înscriu la cursuri, obțin diplome, participă la schimburi de experiență profesională și rezolva diferite chestiuni birocratice. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în aceste planuri, prin setarea unor obiective legate de o formă de învățământ sau perfecționare profesională.

Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru situația financiară, care stă sub semnul surprizelor și imprevizibilului. Așadar, se cere o mare atenție în administrarea banilor și bunurilor și este necesară evitarea oricăror acțiuni pripite sau riscante.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa intereselor financiare și relațiilor intime, profunde. Începe acțiunea în planul financiar, în administrarea bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane, dar și în relația cu partenerul.

Horoscop Scorpion săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion acțiune în planul profesional, privind activitățile și sarcinile de la serviciu, dar și relațiile cu colegii, care pot deveni conflictuale, dacă nu se gestionează o criză de comunicare.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul intereselor financiare și nativii Scorpion vor fi stimulați să reorganizeze situația financiară, să discute cu partenerul de investițiile comune, să rezolve niște plăți: taxe, impozite, asigurări, să împartă niște bunuri sau să valorifice niște bunuri de o valoare mai mare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile. De asemenea, și viața intimă și relațiile profunde se activează și este un început pentru relansarea relației.

Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru relații și nu sunt excluse surprize din partea perechii de viață, abordări diferite sau acțiuni care pot duce la o schimbare.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul relațiilor, căsătoriei și asocierilor profesionale și aduce multă energie și implicare în aceste domenii de viață, însă se cere o atenție deosebită pentru că poate exista și impulsul de a intra mai ușor în conflicte.

Horoscop Săgetător săptămâna 3 - 9 iunie 2024 

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Săgetător câteva zile de relaxare, petrecere a timpului în mod plăcut împreună cu partenerul sau copiii.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nativii Săgetător își pot îmbunătăți dialogul cu partenerul, să clarifice niște situații din cuplu. În planul profesional, Mercur poate ajuta în semnarea unor contracte și negocieri. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul relațiilor personale sau profesionale.

Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru activitățile de la serviciu și se anunță o perioadă cu surprize sau evenimente neașteptate, dar și cu realizări pentru cei care se implică și caută să-și atingă obiectivele.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul rutinei zilnice, muncii și sănătății și nativii vor avea parte de o perioadă activă în desfășurarea sarcinilor. Există și riscul să se suprasolicite, dacă se implică în mai multe proiecte deodată.

Horoscop Capricorn săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru casă și familie, treburile gospodărești sau rezolvarea unui context locativ.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Mercur ajută în eficientizarea timpului și a sarcinilor. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc prin comunicare și deschidere și nativii își pot reorganiza activitățile profesionale.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul muncii și sănătății, prin adoptarea unui regim de viață sănătos.

Marți și miercuri sunt zile cu preocupări pentru sfera sentimentală și pot să apară surprize sau evenimente neașteptate, să se dea peste cap niște planuri privind o petrecere, un minisejur. De asemenea, nativii singuri ar putea să cunoască pe cineva brusc și neașteptat.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul iubirii și aventurilor romantice și nativii vor traversa o perioadă dinamică în planul sentimental. Crește implicarea în viața sentimentală, dar și pentru petrecerea timpul cu copiii pentru nativii părinți.

Horoscop Vărsător săptămâna 3 - 9 iunie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător mai multe deplasări, dar și impuls pentru studiu, învățarea unor lucruri noi, perfecționarea într-un domeniu. De asemenea, pot avea loc dialoguri cu prietenii sau persoanele apropiate despre direcția profesională.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul sentimental, al creativității, distracției, copiilor și vacanțelor. Mercur aduce dialoguri constructive în planul iubirii și-n relațiile cu copiii. Nativii singuri vor aborda persoane de care se simt atrași sau vor fi atrași de cunoștințele intelectuale ale partenerilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul iubirii și aventurilor romantice, privind relația cu copiii sau petrecerea timpului în mod plăcut.

Marți și miercuri sunt două zile cu preocupări pentru casă, treburile gospodărești și relațiile cu părinții. Posibil să apară și evenimente surpriză, care să dea peste cap planificarea unei întâlniri cu familia.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul locuinței, vieții de familie și relațiilor cu părinții. Atenție la impulsul de a intra în conflicte cu familia! De asemenea, Vărsătorii pot rezolva situații care țin de administrarea unor bunuri imobiliare sau care privesc reparații în casă.

Horoscop Pești săptămâna 3 - 9 iunie 2024 

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru administrarea banilor, cheltuieli și plata utilităților. Posibil Peștii să negocieze un contract, să obțină o mărire salarială sau venituri suplimentare.

Pe 3 iunie are loc intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, părinților. Mercur aduce comunicare cu membrii familiei și chiar dacă au existat viziuni diferite, acum se ajunge la o înțelegere și se pot rezolva chestiuni familiale sau de natură locativă. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide o nouă etapă în planul vieții de familie, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective ce țin de familie și cămin, relațiile cu părinții.

Marți și miercuri sunt zile cu întâlniri, ședințe, interviuri, susținere de proiecte, pregătirea unor strategii, dar și efectuarea unor deplasări neașteptate sau întâlniri cu rudele.

Pe 9 iunie are loc intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în casa comunicării și urmează o perioadă cu mult curaj în exprimarea ideilor și opiniilor. Atenția la faptul că Peștii pot deveni prea direcți și să deranjeze prin agresivitate din comunicare.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția ungurilor după ce Italia, campioana europeană en-titre, a fost eliminată de la Euro 2024
Reacția ungurilor după ce Italia, campioana europeană en-titre, a fost eliminată de la Euro 2024
Citește și...
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Horoscop 30 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să vină banii pentru care a muncit
Horoscop 30 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să vină banii pentru care a muncit

Horoscop 30 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate e bine să dăm dovadă de răbdare, de înțelegere și diplomație ca să ieșim basma curată din orice încurcătură, să fim învingători.

Horoscop 29 mai 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii sunt tentați de un nou job
Horoscop 29 mai 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii sunt tentați de un nou job

Horoscop 29 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. Or să ne reușească inițiativele, și o să ne ținem și de treabă ca să ne asigurăm succesul.  

Horoscop 28 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața
Horoscop 28 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Horoscop 28 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere.

Recomandări
Români prinși într-un incendiu amplu de vegetație în Kusadasi, Turcia. „Toată lumea era panicată, toată lumea țipa”
Români prinși într-un incendiu amplu de vegetație în Kusadasi, Turcia. „Toată lumea era panicată, toată lumea țipa”

Incendiile puternice de vegetație pun în pericol viața turiștilor și în această vară. În stațiunea Kușadasî, din Turcia, unde sunt și mulți români, focul s-a apropiat amenințător de zonele locuite.

Lasconi îi propune lui Ciucă să susţină proiectul USR: „Aş vrea să cântărească bine ceea ce se întâmplă”
Lasconi îi propune lui Ciucă să susţină proiectul USR: „Aş vrea să cântărească bine ceea ce se întâmplă”

Preşedintele USR, Elena Lasconi, i-a transmis, sâmbătă, un mesaj preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, afirmând că liderul liberal ar trebui "să cântărească bine" ceea ce se întâmplă în acest moment în ţară şi "să vină să susţină proiectul USR".

 

Emoții și pregătiri pentru marele meci al României cu Olanda, de la EURO 2024. Fanii români, marș special în Munchen
Emoții și pregătiri pentru marele meci al României cu Olanda, de la EURO 2024. Fanii români, marș special în Munchen

Naționala pregătește meciul de marți cu Olanda din optimile EURO 2024. În timp ce jucătorii se antrenează, suporterii își fac și ei încălzirea.