Horoscop săptămâna 23 - 29 septembrie 2024. Ce aduce Venus, planeta iubirii, pentru zodii

horoscop
Shutterstock

Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Scorpion din 23 septembrie. Mercur intră în Balanță din 26 septembrie.  

Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Din 23 septembrie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Scorpion, respectiv sectorul intereselor financiare, al relațiilor intime și transformărilor profunde. Până pe 17 octombrie nativii Berbec vor clarifica anumite chestiuni într-un context financiar sau relațional. De asemenea, vin și beneficii financiare prin partener sau din alte surse. Și sfera intimă se animă și Berbeci doresc să se reconecteze cu partenerul de cuplu.

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin Balanță, din 26 septembrie, urmează o perioadă în care nativii Berbec vor fi dispuși să-i asculte pe ceilalți, să poarte dialoguri cu partenerul de cuplu, să clarifice anumite aspecte ale relației sau într-un context profesional.

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Cu Venus, guvernatoarea Taurilor, în tranzit prin zodia Scorpion, din 23 septembrie, urmează o perioadă activă în planul relațiilor și parteneriatelor. Până pe 17 octombrie, Venus le poate aduce nativilor singuri oportunități în planul relațional, dar și momente intense celor care fac parte dintr-un cuplu.

Citește și
neti sandu
Horoscop 17 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Apar niște bani care vă pot scoate dintr-o încurcătură
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Mercur le traversează Taurilor sectorul muncii și sănătății din 26 septembrie și îi ajută să se organizeze mult mai bine la serviciu, să eficientizeze timpul, să se exprime mai bine sau să ia decizii bune. De asemenea, relațiile cu colaboratorii și colegii se îmbunătățesc în urma unor dialoguri și negocieri.

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Scorpion, respectiv prin casa muncii, din 23 septembrie, urmează o perioadă în care condițiile de muncă se pot îmbunătăți pentru nativii Gemeni. De asemenea, nativii își pot îndeplini mult mai ușor sarcinile. Pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii, cei singuri au șansa să-și găsească partener prin intermediul serviciului.

Pe 26 septembrie, Mercur, guvernatorul Gemenilor, începe să traverseze casa iubirii și alături de Soare, aduce implicare într-o poveste romantică, dialoguri, clarificări și planuri pentru o călătorie, sejur. Și relațiile cu copiii se pot îmbunătăți și Gemenii își rezervă mai mult acestora.

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Din 23 septembrie,Venus traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul iubirii și romantismului nativilor Rac, unde este posibil să apară și șanse de a începe o relație pasională, dar și tensiuni sau lupte de putere în cuplurile deja formate. Se anunță o perioadă intensă din punct de vedere sentimental până pe 17 octombrie.

Pe 26 septembrie, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze sectorul familiei, patrimoniului, părinților și spațiului de locuit. Urmează o perioadă cu dialoguri mai dese cu familia, rezolvări de natură administrativă, organizarea unor evenimente în familie. De asemenea, nativii Rac vor fi mai preocupați de chestiunile domestice.

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Începând din 23 septembrie, Venus începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiile cu părinții sau cu alți membri și este posibil să apară unele tensiuni, în urma unor dialoguri, să iasă la suprafață secrete sau lucruri ascunse. Pe de altă parte, până pe 17 octombrie, cât durează tranzitul lui Venus, este posibil ca nativii să fie interesați de reamenajarea spațiului de locuit.

Cu Mercur, planeta comunicării, din 26 septembrie, nativilor Leu li se activează casa comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Leii vor fi atenți la detalii, acumulează informație, se perfecționează într-un domeniu, comunică direct, se preocupă de proiectele personale și rezolvă chestiuni administrative.

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Cu Venus în tranzit prin zodia Scorpion, din 23 septembrie, prin sectorul comunicării și interacționării, nativii Fecioară vor acumula informație mult mai ușor, negociază în favoarea lor și obțin ceea ce-și doresc mult mai repede. De asemenea, se intensifică și deplasările.

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, începe să tranziteze zodia Balanță, din 26 septembrie, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care nativii îl obțin din muncă. Urmează o perioadă excelentă pentru a negocia, semna contracte, să aducă îmbunătățiri în planul profesional, să-și dea mai multă valoare și să organizeze mai bine finanțele.

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Venus, guvernatoarea nativilor, intră din 23 septembrie în Scorpion și activează casa banilor și a stimei de sine. Până pe 17 octombrie urmează o perioadă cu oportunități de suplimentare a veniturilor, dar și cu cheltuieli mai mari. Posibil ca nativii să negocieze în favoarea lor și au șanse să încheie un contract important.

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității, din 26 septembrie, urmează o perioadă favorabilă exprimării ideilor, acumulării de cunoștințe, luării unor decizii importante, dar și pregătirii unor planuri personale/relaționale.

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Cu Venus, micul benefic, din 23 septembrie, în tranzit prin casa personalității, nativii Scorpion vor avea parte de farmec, atracție, magnetism, dispoziție de flirt, cuceriri și reînvierea pasiunii în cuplu. De asemenea, pot să-și schimbe garderoba sau look-ul.

Începând din 26 septembrie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și lucrurilor ascunse. Urmează o perioadă în care nativii au timp să-și pună gândurile și planurile în ordine, să încheie o etapă, să facă niște socoteli, să obțină răspunsuri și să clarifice o situație financiară sau de cuplu.

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Pentru nativii Săgetător, tranzitul lui Venus prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului, din 23 septembrie, le poate scoate la suprafață anumite trăiri din trecut, amintiri și situații care i-au marcat. De asemenea, pot să apară iubiri din trecut, să afle secrete sau să înceapă o relație ascunsă.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 26 septembrie, zodia Balanță, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Așadar, Mercur aduce multă comunicare, înțelegeri, strategii, implicare în viața socială și lărgirea orizonturilor, împărtășirea unor idei cu persoane cu care nativii au aceleași preocupări și pasiuni.

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Venus în tranzit prin Scorpion, din 23 septembrie, în casa prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung poate să aducă și oportunități profesionale/sentimentele prin prieteni, dar să se și complice lucrurile într-o relație de prietenie sau profesională din cauza luptelor de putere.

Începând din 26 septembrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul carierei și reputației profesionale, imaginii și statutului. Urmează o perioadă în care nativii Capricorn pot avea dialoguri cu superiorii, cu persoane cu putere de decizie, să-și prezinte ideile, planurile, proiectele, să-și demonstreze abilitățile. Pentru încheierea unor contracte sau parteneriate noi, Capricornii vor iniția mai multe dialoguri și vor căuta să-și reorganizeze activitatea.

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 23 septembrie, zodia Scorpion, respectiv casa carierei, imaginii și statutului profesional și urmează o perioadă, până pe 17 octombrie, în care nativii au șanse de ascensiune în carieră, însă este nevoie să-și dea seama ce implică acest lucru. De asemenea, se pot afirma, să iasă în față, să fie mai vizibili din punct de vedere profesional.

Mercur, planeta comunicării, începe să tranziteze zodia Balanță, din 26 septembrie, respectiv sectorul cunoașterii, lărgirii orizonturilor, călătoriilor, schimburilor și perfecționării profesionale. Urmează o perioadă în care Vărsătorii își doresc să își exprime deschis ideile, sunt spontani, descoperă interese noi și încearcă să crească din punct de vedere personal, să înceapă cursuri, să continue o formă de școlarizare.

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 septembrie 2024

Începând din 23 septembrie și până pe 17 octombrie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Scorpion, respectiv casa cunoașterii, lărgirii orizonturilor, călătoriilor, perfecționării profesionale. Apar șanse de a pleca într-o călătorie, care le poate schimba perspectiva asupra vieții, dar și oportunități de experiență profesională, care le pot schimba direcția.

Mercur, planeta comunicării, începe să tranziteze zodia Balanță, din 26 septembrie, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane. De asemnea, este activat și sectorul relațiilor intime și al transformărilor profunde. Au loc dialoguri care să clarifice un context financiar, iar în relația de cuplu nativii își doresc o apropiere profundă și vor discuta aceste lucruri cu partenerul.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Horoscop 20 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate trezi cu niște bani dintr-o colaborare mai veche
Horoscop 20 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate trezi cu niște bani dintr-o colaborare mai veche

Horoscop 20 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Recuperări azi. O să ne facem curaj să ne cerem drepturile și chiar o să recuperăm ce e-al nostru, că e momentul adevărului.

Horoscop 17 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Apar niște bani care vă pot scoate dintr-o încurcătură
Horoscop 17 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Apar niște bani care vă pot scoate dintr-o încurcătură

Horoscop 17 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu provocări. O să ne descurcăm frumos dacă pășim cu grijă, că e teren minat pe ici, pe colo și prudența ne prinde bine.

Horoscop 16-22 septembrie 2024 cu Cristina Demetrescu: „Eclipsa de Luna în Pești poate să aducă foarte multă suferință”
Horoscop 16-22 septembrie 2024 cu Cristina Demetrescu: „Eclipsa de Luna în Pești poate să aducă foarte multă suferință”

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Vorbește lumea de la PRO TV horoscopul pentru săptămâna 16-22 septembrie 2024, o perioadă marcată de eclipsa de lună din 18 septembrie, formată în zodia Pești.

 

Horoscop 16 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin bani, dar sunt și cheltuieli mai mari
Horoscop 16 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin bani, dar sunt și cheltuieli mai mari

Horoscop 16 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu peripeții. Se pot rezolva o serie de lucruri complicate, dar să fim pe fază, că apar situații neașteptate și să nu ne hazardăm.

Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important
Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important

Horoscop 15 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. Bunele noastre intenții se vor intersecta cu ale celor dragi și o să ne bucurăm că suntem împreună, că ne merge bine și o putem ține tot așa.  

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.