Horoscop: Luna Nouă din Leu pe 4 august 2024. Ce începuturi și oportunități aduce pentru zodii

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă marchează noi începuturi și oferă oportunități de începere a unor proiecte, setarea unor intenții și pregătirea unor planuri pe termen lung.

Luna Nouă din Leu, din 4 august, invită la inițiative, iar energia Leului aduce impulsul să ieșim în față, să avem curajul să strălucim, să ne exprimăm individualitatea, să aducem fericire, bucurie și iubire în viața noastră.

Arhetipul Leului este despre creativitate, spirit de conducere, încredere, optimism, generozitate, abundență, iubire și oferă șansa să facem schimbări în domeniile guvernate de Leu în harta astrală. Inițiativele începute la Luna Nouă din zodia Leu, din 4 august, vor avea finalitate peste jumătate de an, când se formează Luna Plină din același semn zodiacal.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Leu, din 4 august, pentru fiecare zodie:

Citește și
Mesajul surprinzător al lui Vladimir Putin pentru poporul rus. De ce se teme liderul de la Kremlin

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, distracției, valorificării unor pasiuni/talente/abilități și al petrecerii timpului în mod plăcut este activat de Luna Nouă din zodia Leu. Fenomenul astral marchează etape noi în aceste domenii, invită la acțiune și setarea unor obiective pe termen lung.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă din zodia Leu le deschide nativilor Taur etape noi în planul relațiilor de familie, părinților, căminului și spațiului de locuit. Nativii pot seta obiective pe termen lung privind viața de familie și administrarea unor bunuri patrimoniale, privind o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă din zodia Leu le activează nativilor Gemeni sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Se deschid noi etape în aceste domenii și Gemenii pot seta obiective pe termen lung, să-și schimbe interacționarea și modul de comunicare, să se pună mai mult în valoare prin abilitățile pe care le au.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă din zodia Leu le activează nativilor Rac sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Nativii pot să ia decizii privind administrarea banilor, să-și dea mai multă valoare, să negocieze în favoarea lor și să-și seteze obiective financiare pe termen lung.

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Nouă din zodia Leu îi invită pe nativii Leu să înceapă etape noi în viața personală, să-și seteze obiective și planuri pentru următorul an. Este momentul lor de afirmare din an, în care pot străluci, să ia decizii importante privind planurile personale, dar și relația cu partenerul de cuplu.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă din zodia Leu îi invită pe nativii Fecioară la introspecție, meditație și eliminarea situațiilor, care îi țin în loc. Fecioarele pot avea revelații, să depășească niște stări/trăiri, care îi trimit înapoi în trecut. Este nevoie de conștientizare și încheierea unei etape pentru a trece la următorul nivel.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă din zodia Leu le aduce nativilor Balanță etape noi în planul asociat relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor/proiectelor de viitor. Balanțele pot lua decizii legate de relația cu un prieten, să treacă la un alt nivel sau poate să se apropie mai mult de cineva cu care flirtează. Se activează și axa sentimentală și este posibil să aibă loc evenimente în raport cu o persoană pe care doresc să o cucerească sau cu partenerul de cuplu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Nouă din zodia Leu le aduce nativilor Scorpion setarea unor obiective pe termen lung și etape noi în sectorul socio-profesional, privind relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate, dar și relațiile cu persoane din străinătate. Se iau decizii importante legate de carieră, aspirațiile profesionale și nativii caută să se pună mai mult în valoare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Leu anunță noi etape în planul convingerilor, credințelor, perfecționării, direcției profesionale, privind relația cu străinătatea, programarea unor călătorii, care le pot schimba viziunea și perspectiva asupra vieții. Fenomenul astral formează un aspect armonis cu Jupiter, guvernatorul lor, așa că au toate șansele să ia decizii bune pe termen lung.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Leu anunță etape noi, cu setarea unor obiective pe termen lung, în sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și a banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau pe care îi pot obține sub forma unui împrumut sau credit.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Leu anunță etape noi în sectorul căsătoriei, relației de cuplu, privind asocierile și parteneriatelor profesionale. Vărsătorii sunt susținuți din planul astral să facă schimbări benefice și să-ți seteze obiective pe termen lung privind relațiile.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Leu îi invită la etape noi în planul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, privind starea de sănătate, prin adoptarea unui stil de viață sănătos. Peștii îți pot seta obiective pe termen lung în planul profesional.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Citește și...
Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată
Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri), când Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.

 

Un cuplu acuzat că a omorât o tânără pentru a-i fura copilul a scăpat de închisoare. De ce i-a lăsat judecătoarea liberi
Un cuplu acuzat că a omorât o tânără pentru a-i fura copilul a scăpat de închisoare. De ce i-a lăsat judecătoarea liberi

Într-o zi din iunie 2002, o adolescentă cu dizabilități a dispărut fără urmă din Riverina New South Wales. De atunci, misterul a ceea ce s-a întâmplat cu ea a captivat regiunea din Australia.

 

Zilele Bucureştiului 2024. Programul evenimentelor. Ce poți face în Capitală pe 21 și 22 septembrie
Zilele Bucureştiului 2024. Programul evenimentelor. Ce poți face în Capitală pe 21 și 22 septembrie

Bucureștiul se pregătește să-și sărbătorească istoria și diversitatea în cadrul evenimentului „Zilele Bucureștiului 2024”, ce va avea loc în perioada 21-22 septembrie.

 

Recomandări
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București
Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, a avut loc, luni, în România. Seismul s-a resimţit şi la Bucureşti.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.