Horoscop Luna Nouă din Fecioară pe 3 septembrie. Începe un ciclu nou pentru toate zodiile

Luna noua in fecioara
Shutterstock

Luna Nouă marchează începutul unei etape noi și este asociată cu inițierea de acțiuni, care impactează sectoarele guvernate de zodia în care se formează.

Domeniul în care se începe un ciclu nou, se va încheia peste șase luni, când se vor culege roadele a ceea ce inițiem acum.

Luna Nouă din 3 septembrie activează zodia Fecioară, invită la analiză și aduce o energie de organizare și reînnoire. Avem ocazia să remediem, să găsim soluții la domeniile din viața noastră, care nu mai funcționează, să îmbunătățim ce nu merge pentru a ajunge la un echilibru, să începem proiecte care necesită atenție la detalii, să schimbăm rutina zilnică și să ne concentrăm mai mult pe sănătate.

Din configurația astrală face parte și Saturn, seniorul karmei, în tranzit prin zodia Pești, care se află față în față cu Luna Nouă din zodia Fecioară. Saturn reamintește că orice schimbare are nevoie de disciplină și responsabilitate. Este posibil să începem o etapă nouă în domeniul guvernat de Fecioară pe harta astrală, după ce ne-am confruntat cu anumite obstacole.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

Domeniile în care se formează Luna Nouă din zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Berbec noi începuturi în sectorul sănătății, muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii sau colaboratorii.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă din zodia Fecioară le aduce noi etape nativilor Taur în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, valorificării unui talent și copiilor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide noi începuturi nativilor Gemeni în sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, spațiului de locuit și administrării unor bunuri imobiliare.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Rac etape noi în sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, studiului personal, deplasărilor și relațiilor cu frații.

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Leu etape noi în planul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Fecioară noi începuturi în planul personal. Este momentul lor de afirmare din an, de relansare personală, în care pot lua decizii importante.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă din zodia Fecioară îi invită pe nativii Balanță la introspecție și eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție. Fenomenul astral activează sectorul frământărilor interioare, trecutului, subconștientului și spiritualității și aduce conștientizări și revelații.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Scorpion noi începuturi în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Este un moment favorabil începerii unui proiect sau îmbunătățirii unuia pe care-l au în desfășurare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Săgetător noi începuturi în planul carierei, imaginii și reputației profesionale, a relației cu șefii sau persoanelor cu autoritate. Este un moment favorabil pentru îmbunătățirea activităților profesionale și obiectivelor pe termen lung.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Capricorn noi etape în sectorul asociat studiilor, schimburilor de experiență profesională, principiilor, filosofiei de viață, relațiilor cu persoane din străinătate, calatoriilor. Este un moment favorabil dezvoltării personale, creșterii și lărgirii orizonturilor.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Vărsător începuturi noi în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor dețintuți la comun cu partenerul sau alte persoane, împrumuturile, impozitele, dar și transformării profunde privind intimitatea și încrederea reciprocă în cuplu, dar și eliminarea unor obiceiuri nesănătoase.

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Nouă din zodia Fecioară le deschide nativilor Pești etape noi în sectorul asociatcăsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este un moment favorabil pentru îmbunătățirea relațiilor și colaborărilor de natură profesională. 

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Ouă umplute. Cele mai bune rețete. Sfaturi pentru cele mai aspectuoase și gustoase ouă umplute
Ouă umplute. Cele mai bune rețete. Sfaturi pentru cele mai aspectuoase și gustoase ouă umplute

Ouăle umplute sunt aperitive clasice și îndrăgite, perfecte pentru orice masă festivă.

Un tren din Marea Britanie a fost anulat, după ce o veveriță ”fără bilet” a refuzat să coboare
Un tren din Marea Britanie a fost anulat, după ce o veveriță ”fără bilet” a refuzat să coboare

Un tren din Marea Britanie a fost anulat după ce o pereche de veverițe a urcat la bordul serviciului, iar una a refuzat să coboare, a anunțat miercuri compania feroviară Great Western Railway (GWR).

O femeie a vândut tot ce avea pentru o croazieră în jurul lumii, dar viața ei a luat o turnură neașteptată
O femeie a vândut tot ce avea pentru o croazieră în jurul lumii, dar viața ei a luat o turnură neașteptată

O femeie din Florida, SUA, a vândut tot ce avea pentru pentru o croazieră de vis în jurul lumii, care costa 350.000 de dolari. Ulterior, aceasta a aflat că accesul ei pe navă a fost interzis după ce echipajul a citit mesajele ei de pe WhatsApp.

Recomandări
Nicolae Ciucă, față în față cu Andreea Esca. Cum îi vede pe Geoană și Simion
Nicolae Ciucă, față în față cu Andreea Esca. Cum îi vede pe Geoană și Simion

Peste două luni, românii vor fi chemați să aleagă președintele țării. Autoritățile au stabilit ce partide vor avea reprezentanți în secțiile de vot, iar pe 5 octombrie încep oficial depunerile candidaturilor.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cum a reacționat soția lui Nicolae Ciucă atunci când i-a spus că vrea să candideze la prezidențiale
Cum a reacționat soția lui Nicolae Ciucă atunci când i-a spus că vrea să candideze la prezidențiale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit despre decizia de a candida în alegerile prezidențiale. Când a fost întrebat despre părerea soției sale despre acest pas, el a explicat că se bucură de sprijinul ei și al familiei.