Godină, despre Carmen Dan: Ministru de Interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde ”decât” mere

Dată publicare: 09-01-2018 11:20
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


marian godina

Poliţistul Marian Godină o critică din nou pe Carmen Dan, care a făcut o greşeală marți dimineaţă, când a dat declaraţii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

“Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate, probabil că au apreciat că nu există responsabilitate”, a declarat Carmen Dan la sediul MAI.

”Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde "decât" mere”, spune polițistul.

”Doamna ministru este aceeași care a zis "pronume", în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP.

Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? "Decât" cine?”, a mai scris Godină pe Facebook.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO