Gestul inedit prin care o femeie s-a „răzbunat” pe fostul iubit. Cu ce s-a trezit în fața casei: „E rândul tău să plângi”

Ultima actualizare: 19-05-2020 16:32
despartire
Getty

O femeie din China, devastată că iubitul ei a părăsit-o după ce a înșelat-o, a recurs la un gest inedit pentru „a se răzbuna” pe acesta.

Potrivit presei locale, femeia a fost părăsită de iubitul ei și a fost foarte afectată de vestea că a fost înșelată, transmite Mirror.

Mai mulți apropiați ai celor doi i-au transmis acesteia că fostul ei partener a trecut repede peste despărțire, așa că femeia s-a decis să apeleze la o modalitate inedită pentru a-l face „să sufere”.

Femeia a plătit un șofer de camion pentru a duce la adresa fostului ei iubit kilograme întregi de ceapă, cu mesajul „Eu am plâns timp de trei zile, acum e rândul tău”.

Șoferul a primit ordine să ducă kilogramele de ceapă în fața ușii unde locuia bărbatul.

În urma întâmplării, „vinovatul” a dezvăluit motivele pentru care s-a despărțit de femeie.

„Fosta mea iubită dramatiza foarte mult. A spus tuturor că nu am vărsat nici măcar o lacrimă de când ne-am despărțit. Sunt o persoană rea doar pentru fapul că nu am plâns?”, a spus acesta.

Chiar și vecinii bărbatului au fost „afectați” de pățania lui.

„Nu știu dacă fostul ei iubit a plâns, dar eu cu siguranță am făcut-o. Întreg complexul miroase a ceapă”, a comentat unul dintre vecini.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO