Funcționară suspendată, după ce le-a spus șefilor că 100.000 de dolari lipsă au fost mâncați de un șarpe


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 13 Februarie 2018 15:04
Categorie: Stiri Diverse
sarpe

O funcționară nigeriană a fost suspendată, după ce a susținut că un șarpe a mâncat zeci de milioane, ca urmare a unui control de audit.

O funcţionară din Nigeria le-a spus superiorilor că un şarpe i-a mâncat banii din gestiune

După ce Comisia nigeriană de examinare a fost vizată de un control, Philomena Chieshe a afirmat că cele 36 milioane de naira (n.r - monedă națională a Nigeriei), echivalentul a 100.000 de dolari, au fost mâncate de un șarpe, informează BBC, citat de Agerpres.

Organismul, Comisia de admitere şi de înmatriculări, a declarat pentru BBC că a respins afirmaţiile ei şi a declanşat o procedură disciplinară.

Incidentul a fost ridiculizat de social media din Nigeria. O postare pe Twitter sugerează că aceasta este o cantitate nerezonabilă de bancnote pentru un singur şarpe.

A fost înfiinţat de altfel un cont de Twitter şi pentru şarpele cu pricina, care se pretinde obosit. „Am înghiţit bani toată noaptea. Poate recomanda cineva un loc în care să mă relaxez cu nişte tipe?", scrie pe contul @NigeriaSnake.

Agenţia anticorupţie din Nigeria, Comisia pentru crime economice şi financiare, a postat pe Twitter propria abordare a poveştii, în condiţiile în care vulturul este simbol naţional.

„Vulturul nu arată milă pentru şerpii înghiţitori de bani", a postat agenţia pe contul ei de Twitter.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO