Faliment pentru Jamie Oliver. Avea datorii de peste 71 milioane de lire sterline

Ultima actualizare: 22-05-2019 09:45

Lovitură grea pentru cunoscutul bucătar Jamie Oliver al cărui lanţ de restaurante din Marea Britanie a intrat în insolvenţă. Este vorba de renumitul lanţ "Jamie's Italian", înfiinţat în 2008 şi care ajunsese să aibă aproximativ 1.300 de angajaţi.

Cunoscutul maestru bucătar s-a declarat "întristat" de această veste şi le-a mulţumit celor care s-au implicat cu inima şi sufletul în această afacere timp de peste zece ani.

Presa britanică scria anul trecut că Jamie Oliver acumulase datorii de peste 71 milioane de lire sterline, dintre care 2 milioane de lire sterline erau salariile restante pentru angajaţi.

Celebru pentru emisiunile sale de televiziune şi cărţile de reţetele culinare, Jamie are o avere estimată la 150 de milioane de lire sterline.

Potrivit unor documente depuse anul trecut în instanţă, bunurile personale ale lui Oliver nu sunt în pericol, chiar dacă reţeaua de restaurante intră în faliment.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO