Descoperirea unui soț care a lăsat în casă o cameră de bord. Cum și-a surprins soția


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 13:31
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 12:45
Categorie: Stiri Diverse
china, so, inselat, camera de bord

Un bărbat din China a suferit un adevărat șoc când a realizat ce a filmat camera de bord pe care a lăsat-o acasă, pornită, crezând că este stricată.

Bărbatul a lăsat în locuință, pornită, o cameră de bord, crezând că este defectă. Când s-au uitat pe imagini a descoperit că soția lui, cu care era căsătorit de 20 de ani, l-a înșelat cu un alt bărbat - primarul localității unde locuiesc cei doi, relatează Daily Mail

Soțul a povestit presei locale că este devastat mai ales că amantul soției sale este un prieten de familie. Imaginile în care soția și iubitul ei apar sărutându-se au fost făcute publice de bărbatul înșelat.

Totul s-a petrecut în august 2016, iar în 2018 cei doi au divorțat. Bărbatul care a recunsocut că suspecta de mai multă vreme că nevasta îi este infidelă a trimis imaginile unui ziar local drept dovadă că a fost înșelat. Șoția sa a negat că a avut o aventură.

Potrivit ei, soțul a filmat-o cu o cameră ascunsă iar imaginile publicate de presă sunt defăimătoare la adresa ei. În plus relația ei cu primarul este una strict colegială, ea fiind secretară.

Un oficial guvernamental a precizat că primarul în cauză a demisionat fără a comenta imaginile apărute în presă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO