Descoperirea ciudată făcută de un bărbat dimineața. „Simțea așternuturile deranjate”. VIDEO

27-04-2019 15:39

Simțea că așternuturile îi sunt deranjate în timpul nopții. Ce a descoperit când s-a trezit

Un bărbat care avea impresia că cineva s-a așezat în patul său în timpul nopții, a instalat o cameră de supraveghere pentru a afla ce se petrece. La scurt timp, bărbatul a făcut o descoperire șocantă.

În imagni se vede cum o formă ciudată apare pe patul lui și se joacă cu așternutul, iar apoi dispare. Fiica bărbatului a răspândit imaginile pe rețelele de socializare și a recunoscut că s-a speriat îngrozitor când le-a văzut.

„Tata simțea mereu că așternuturile lui sunt deranjate și că cineva stă în patul său în timpul nopții, motiv pentru care a instalat o cameră de supraveghere. Asta este ceea ce a surprins. Chiar sunt speriată”, a scris fiica bărbatului, alături de imaginile video.

Cum era de așteptat, părerile din mediul online au fost împărțite. „M-am uitat de câteva ori la imagini, dar nu îmi dau seama cum ar fi putut fi trucate”, este unul dintre comentarii.

„Pare ca și cum și-ar mișca mâna și împinge așternuturile. Nu văd nimic paranormal aici”, spune un alt internaut, potrivit The Sun

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO