Credea că este balonată, dar apoi a aflat un lucru cumplit: „Era singura mea șansă”

24-03-2019 14:15


Credea că este balonată, dar apoi a aflat un lucru cumplit

O femeie care credea inițial că este doar balonată din cauza unei intoleranțe alimentare a descoperit că suferă de caner.

Allison Farias-Arias, în vârstă de 27 de ani, din Londra, povestește că era într-o perioadă de ascensiune în carieră, atunci când a început să aibă tot mai multe dureri de stomac, potrivit, potrivit Mirror. 

„Durerea s-a înrăutățit și am început să mă balonez. Am crezut initial că este vorba despre o intoleranță la lactoză, motiv pentru care am început să îmi schimb alimentația, dar mi-am pierdut și apetitul”, a spus Allison.

Însă femeia a început să fie tot mai palidă și avea stări de somnolență, așa că a decis să meargă la medic. „Am fost la doctor și mi s-a spus că am un chist care trebuie operat imediat”, spune Allison.

După operație, tânăra a fost informată că trebuie să facă chimioterapie, iar abia atunci a aflat că a avut cancer ovarian.

„Mă durea stomacul după trei săptămâni de injecții. Dar trebuia să fac asta pentru că era singura mea șansă”, a mai povestit femeia.

După tratament, Allison a fost informată că s-a vindecat. „Toți erau mult mai fericiți decât mine. Corpul meu era slăbit. Mi-a luat o vreme să mă reîntorc la normal”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO