Ce înger păzitor ai în funcție de zodie. De la Mihail și Gavril la Anael sau Muriel, vezi cum îl cheamă pe protectorul tău

Inger pazitor
Shutterstock

Știați că atunci când ne naștem, toți avem îngeri și spirite binevoitoare care ne ajută să ne atingem scopurile de viață? Ei sunt acolo pentru a ne lumina calea și a ne ghida, pentru a ne veghea astfel încât să nu ne abatem de la calea către fericire.

Dar asta nu e tot. Nu există doar un singur înger păzitor, și în funcție de data nașterii și zodia ta, ești asociat cu un înger special care are trăsături specifice.

Vezi care este îngerul păzitor pentru fiecare zodie în parte, potrivit Magic Horoscope.

Berbec: Samael (21 martie - 20 aprilie)

Samael (sau Chamael) este îngerul încrederii, care ajută la depășirea fricilor, a anxietății și temerilor. Acest Arhanghel oferă copiilor Berbec o fermitate bazată pe stimă de sine și încredere în sine, ceea ce le conferă acestora un spirit extrem de puternic. Prin intermediul lui Samael, Berbecii devin hotărâți, curajoși și își îndeplinesc îndatoririle cu curaj.

Taur: Anael (21 aprilie - 21 mai)

Anael (sau Haniel) este arhanghelul care trăiește în regiunea lui Venus și, prin urmare, este îngerul păzitor al iubirii și armoniei. Anael te ajută să-ți menții spiritele în echilibru și te înzestrează cu frumusețe, ceea ce le conferă Taurilor acea personalitate bazată pe profunzimea iubirii, romantism și stabilitate. Anael îți oferă rațiune în dragoste și, de fiecare dată când treci prin momente de suferință sau îți pui întrebări despre o relație, el este acolo pentru a te ghida.

Citește și
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Gemeni: Ambriel (21 mai - 20 iunie)

Acest Arhanghel este adesea înfățișat ca o ființă dublă, cu două aripi și ținând un sceptru în jurul căruia se înfășoară un șarpe. Ambriel este divinitatea unității, cel care adună părțile separate. Ca arhanghel al unificării, Ambriel te ajută să găsești direcția (de aici simbolul sceptrului și al șarpelui) care te va duce spre Paradis prin lungul și nu întotdeauna ușorul traseu al vieții.

Rac: Muriel (21 iunie - 22 iulie)

Ativii Rac sunt guvernați de Muriel. Acest înger păzitor are multe trăsături utile. Muriel te ajută să-ți cureți sufletul, să scapi de energiile negative din casă, te îndrumă în meditație, îți oferă orientare la locul de muncă, te ajută să-ți crești ego-ul și îți oferă asistență în momente dificile. Muriel este îngerul perfect pentru rugăciuni înainte de culcare, deoarece curăță calea nopții de spiritele rele.

Leu: Verchiel (23 iulie - 22 august)

Arhanghelul Verchiel, un alt nume pentru Arhanghelul Mihail, este recunoscut ca figura divină care a învins întunericul pentru a lumina lumea, de aceea Verchiel încarnează Lumina lui Dumnezeu. Dacă te-ai născut în Leu, îngerul păzitor al zodiei tale este purtătorul luminii pentru a-ți lumina calea și pentru a face față provocărilor vieții într-un mod strălucitor.

Fecioară: Hamaliel (23 august - 22 septembrie)

Dacă ești Fecioară, îngerul tău păzitor este Hamaliel, „Harul lui Dumnezeu”, cel care poartă darul înțelepciunii și conștiinței, capabil să ofere Fecioarei native rațiune și creativitate. Prin intermediul acestui înger, Fecioarele se țin departe de gândurile negative și, printr-o personalitate analitică, aleg calea corectă prin rațiune și inteligență. În plus, Hamaliel este și îngerul care aduce bunăstarea și se asigură că Fecioarele vor fi câștigătoare în fiecare zi.

Balanță: Uriel (23 septembrie - 22 octombrie)

Îngerul tău păzitor, ca nativ Balanță, este Uriel sau Zuriel, unul dintre cei mai puternici îngeri, fiind printre arhanghelii Prezenței Divine. Uriel încarnează lumina cerească și trezește conștiința în ființele umane. Uriel domnește și asupra naturii globale a gândurilor și ideilor mari, precum justiția. Prin harul lui Uriel, vom găsi echilibrul interior, un spirit pașnic și un sentiment de justiție divină care ne vor ghida pe calea harului.

Scorpion: Barkiel (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești Scorpion, îngerul păzitor al zodiei tale este Barkiel, iar tu poți să-l invoci în zilele de marți pentru a cere controlul asupra emoțiilor tale și pentru a învinge depresia, tristețea și negativitatea. Îndreptându-te spre lumina optimismului, fericirii și bucuriei. Barkiel este un înger al reînnoirii și transformării și ajută la vindecarea rănilor provocate de dezamăgire sau povara unei greșeli trecute. Barkiel ține de mână nativii Scorpion pentru a merge spre viitor cu încredere și speranță.

Săgetător: Adnachiel (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești Săgetător, îngerul păzitor al zodiei tale este Adnachiel (sau Zadquiel), o figură divină cu o mare putere energetică pentru a aduce fericire și libertate Săgetătorilor nativi. Printre calitățile lui Adnachiel se numără optimismul și speranța în fața adversității, astfel că Săgetătorii vor avea o atitudine naturală pozitivă față de viață. În același timp, Adnachiel este un înger care oferă libertate și rupe lanțurile sclaviei umane pentru a ne plasa pe calea libertății.

Capricorn: Hamiel (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îngerul păzitor pentru Capricorni este Haniel, cu sensul "Dă-mi, Doamne", în ebraică. Haniel este unul dintre cei 7 arhangheli din curtea cerească și are daruri precum reconcilierea între prieteni, rude și soți. Ca încarnare a flăcării iubirii și paznic al iertării și umilinței, Hamiel ajută la găsirea căii păcii. De aceea, acest înger este adesea invocat când umanitatea se confruntă cu conflicte majore.

Vărsător: Arhanghelul Gabriel (20 ianuarie - 17 februarie)

Vărsătorilor, îngerul păzitor este Arhanghelul Gabriel, îngerul luminii care prezidează în curtea cerească. Puterile mari ale lui Gabriel includ speranța, creativitatea, fericirea, gândirea liberă, umanismul, fertilitatea, revelațiile și natura. Gabriel este îngerul care aduce Adevărul lui Dumnezeu oamenilor și oferă posibilitatea schimbării. Scopul vostru, ca Vărsători, este să aduceți un mesaj de iubire și adevăr omenirii, să promovați schimbarea și să protejați sentimentele bune împotriva disperării și anxietății.

Pești: Barachiel (18 februarie - 19 martie)

Îngerul păzitor al zodiei Pești este Barachiel, paznicul bunătății, al credinței și al clarviziunii. Ca un înger păzitor, Barachiel te ghidează în căutarea adevărului interior și îi ajută pe nativii Pești să-și exploreze sufletul și sentimentele pentru a ajunge la adevăr, un scop în viață, și pentru a găsi o cale de urmat.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
Unde s-a prins unul dintre cei mai mari somni capturați vreodată în România GALERIE FOTO
Unde s-a prins unul dintre cei mai mari somni capturați vreodată în România GALERIE FOTO

Un arădean a prins în Săptămâna Mare un somn de peste 2 metri și 50 de kilograme, unul dintre cei mai mari capturați vreodată în vestul țării.  

Cine a înmatriculat o mașină de 500.000 de euro. Cu 620 CP nu este însă cea mai puternică ”bestie” de pe străzile din România
Cine a înmatriculat o mașină de 500.000 de euro. Cu 620 CP nu este însă cea mai puternică ”bestie” de pe străzile din România

Cea mai scumpă mașină înmatriculată anul acesta în Iași este un Rolls-Royce de 500.000 de euro, o ”bestie” neagră de 620 CP. Cu toate acestea, este doar a doua cea mai puternică mașină din acest județ, unde un Mercedes din 2010 are 650 CP.  

Sindicat: Cum impune subcomisarul Vită, un șef din IPJ Gorj, planuri de amenzi polițiștilor din subordine
Sindicat: Cum impune subcomisarul Vită, un șef din IPJ Gorj, planuri de amenzi polițiștilor din subordine

Sindicatul Europol al polițiștilor susține că un șef din IPJ Gorj, pe nume Alexandru Ovidiu Vită, le impune subordonaților un plan de amenzi și le reproșează atunci când aceștia aplică prea puține sancțiuni celor din trafic.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.