Boul care a scăpat de abator datorită dimensiunilor sale


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 20:17
Sursa: Today Tonight,
Data publicarii: Marti 27 Noiembrie 2018 16:59
Categorie: Stiri Diverse

Un bou dintr-o fermă din vestul Australiei are o înălţime de aproape doi metri și cântăreşte 1,4 tone, fiind atât de mare încât umbreşte orice alt animal din turma sa, relatează  CNN.

"Knickers" este un bou de şapte ani din specia Holstein-Friesian, cu o înălţime de 1,9 metri şi care a scăpat de abator tocmai datorită greutăţii şi mărimii lui, relatează CNN

"Era prea greu. Nu am putut să îl trec printr-o fabrică de procesare. Aşa că presupun că va trebui să trăiască până la adânci bătrâneţi", a relatat Geoff Pearson, proprietarul animalului.

De regulă, bovinele din specia Holstein-Friesian cântăresc în jur de 680 de kilograme şi au o înălţime de 1,4 metri.

Când l-au cumpărat, proprietarii au dat pe animal 225 de lire sterline, pentru a prelua conducerea turmei. Potrivit estimărilor proprietarului, carnea lui ar avea o valoare de zece ori mai mare acum.

"Ştiam că o să devină un bou mare, dar nu ne-am dat seama că o să devină atât de mare", a mai precizat proprietarul pentru Today Tonight.

"Knickers" nu este, însă, cea mai mare bovină înregistrată vreodată. Acest titlu îi revine lui "Bellino", o bovină din Italia, din special Chianina, care în 2010 a fost înregistrat că având puţin peste doi metri.

Dar "Knickers" are parte de competiţie chiar şi pe propriile meleaguri, în sudul Australiei trăind un bou tot de aproximativ 1,9 metri numit "Big Moo".


Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Elvețienii au decis prin vot să taie în continuare coarnele vacilor și caprelor
A lăsat vacile la păscut lângă Coloana lui Brâncuşi. Amenda primită
Cum a ajutat o cireadă de vaci la prinderea unui bărbat urmărit de poliție
VIDEO PROTVPLUS.RO