Turişti bătuţi pe o terasă de la mare pentru că au încălcat codul vestimentar. Cum au intrat în local

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
litoral
Pro TV

Patru oameni au ajuns la spital după un scandal în care au fost implicate 11 persoane, turişti şi angajaţii unui restauraunt din localitatea 2 Mai. 

Scandalul a pornit după ce doi dintre turişti nu au fost lăsaţi să intre în local pentru că  nu respectau codul vestimentar al acestuia, fiind în ... pantaloni scurţi, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în data de 17 august, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche-2 Mai au fost sesizaţi cu privire la un scandal, care avea loc pe terasa unui restaurant, din localitatea 2 Mai.

Poliţiştii împreună cu o patrulă de jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului, în acesta fiind implicaţi şase turişti, cu vârste cuprinse între 15 şi 38 de ani, şi cinci angajaţi ai restaurantului. În urma conflictului, patru persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, dar niciuna nu a rămas internată.

Poliţiştii au stabilit că scandalul a izbucnit după ce doi dintre turişti nu au fost lăsaţi să intre în incinta restaurantului deoarece nu respectau codul vestimentar al acestuia, fiind în pantaloni scurţi.

În cauză, poliţiştii constănţeni continuă cercetările pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO