Angajata unui club de striptease ar fi infectat cu coronavirus 550 de clienți. "Îmi pare rău pentru soțiile lor"

Ultima actualizare: 18-08-2020 09:20
Angajata unui club de striptease ar fi infectat 550 de clienți cu coronavirus
Shutterstock

O angajată a unui club de striptease din Toronto, Canada, ar fi infectat cu coronavirus 550 de clienți, însă conducerea localului susține că va fi greu să-i contacteze pe toți, deoarece mulți ar fi lăsat date de identificare false.

Potrivit Daily Star, angajata a fost depistată cu coronavirus în urma unui control, după ce a lucrat în patru schimburi în clubul de striptease Brass Rail Tavern.

Se estimează că tânăra ar fi intrat în contact cu aproximativ 500 de clienți, însă autoritățile nu știu exact numărul celor care ar fi putut fi expuși virusului.

Identificarea acestora va fi dificilă, deoarece se crede că mulți dintre ei ar fi lăsat date false.

“Știți cât de greu va fi să găsească 550 de bărbați, dintre care jumătate cel mai probabil au furnizat informații false?", a declarat Andrew Morris, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto.

Potrivit responsabililor, clubul ar fi plasat afișe cu respectarea distanței sociale, însă acestea nu ar fi fost respectate.

Premierul provinciei Ontario, Doug Ford, a reacționat în legătură cu acest caz, spunând că distanțarea socială este o regulă care trebuie respectată cu strictețe.

"Este vorba despre 500 de persoane. Trebuie să respecți distanțarea socială, trebuie să porți mască. Știu că sună ironic, pentru că vorbim de un club de stripease. Dar trebuie. Îmi pare rău pentru cei care vor merge la familiilor lor și vor spune că au fost la clubul Brass Rail. Îmi pare rău pentru soțiile lor. N-aș vrea să fiu în locul lor", a declarat Doug Ford.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO