Absolvirus Party. Cum a decurs petrecerea de absolvire online organizată de trupa Vama

Ultima actualizare: 19-06-2020 10:04

Noaptea de joi spre vineri a fost dedicată absolvenților, care au fost invitați la o petrecere online, organizată de trupa Vama și botezată Absolvirus Party.

Elevii și studenții s-au bucurat de muzica de acasă. Dar au avut ocazia şi să transmită mesaje colegilor și profesorilor, de care, din cauza pandemiei, nu se pot despărți așa cum au făcut generațiile trecute - cu festivități emoționante și baluri de neuitat.

Imnul absolvenţilor a fost cântat de trupa Vama pentru toţi cei care în această perioadă ar fi trebui să îşi ia rămas bun fie de la liceu, fie de la facultate.

Cum, din cauza pandemiei, astfel de evenimente nu au mai fost organizate, tinerii s-au bucurat nespus de spectacolul pus la cale de trupa Vamă.

Tudor Chirilă: "Acum realizez, la vârsta de acum, pentru că oamenii, colegii de liceu, studenţii, colegii de facultate, e foarte greu să mai găseşti în viaţă oameni atât de dezinteresaţi în relaţia cu tine şi atât de oneşti."

Deşi artiştii s-au aflat la mare distanţă de spectatori, atmosferă a amintit de tradiţionalele concerte.

Printre invitaţi s-au numărat şi persoane publice.

Horia Tecău: "Fiţi uniţi, ţineţi aproape unii de ceilalţi, v-aţi creat un colectiv, ţineţi aproape de oamenii care va inspira, mergeţi către ei, cereţi-le ajutorul, căutaţi oameni care va inspira şi asculati-i, vedeţi cum vorbesc, cum se poartă, ce fac şi mai departe trăiţi momentul."

Oana Gheorghiu - ONG: "Eu îmi aduc aminte că am avut rochia adusă din Turcia, ceea ce pe vremea lui Ceauşescu habar nu aveţi ce însemna asta, mai ales aşa într-un oraş de provincie şi tare mândră."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO