A lăsat un bacșiș de 5.000$, folosind cardul iubitului. Tânăra a vrut să se răzbune

Ultima actualizare: 17-09-2019 09:42
serina wolfe
Police

O femeie din Florida a lăsat un bacșiș în valoare de 5.000 de dolari, folosind cardul iubitului ei. Tânăra de 24 de ani a vrut să se răzbune pe bărbatul care refuzase să-i cumpere un bilet de avion pentru New York.

 

Serine Wolfe a lăsat un bacșiș de 5.000 de dolari într-un restaurant din orășelul Clearwater, folosind cardul iubitului drept răzbunare, scrie Daily Mail. Incidentul s-a petrecut în luna iunie a acestui an.

Inițial, bărbatul de 29 de ani a reclamat situația, însă a renunțat la acuzații.

 

Cuplul se afla în vacanță, iar la un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict. Femeia i-a cerut bărbatului să-i plătească biletul de întoarcere acasă, în New York. Pentru că acesta a refuzat, femeia s-a răzbunat folosindu-i cardul de credit.

Când tânărul și-a dat seama ce se petrece, a contactat poliția spunându-le că o suspectează pe partenera sa că ar fi făcut o plată neautorizată cu cardul său.

Inițial, acesta a depus plângere la poliție, însă, ulterior, a renunțat la acuzații, iar femeia a fost eliberată din arestul poliției.

După ce a recuperat suma de bani de la restaurantul care încasase deja bacșișul, bărbatul i-a oferit ospătăriței care primise banii, suma de 300 de dolari compensație pentru situația creată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO