A aflat că fiica ei de trei ani a fost violată: „Mi-a spus că nu merge, pentru că o doare”

Ultima actualizare: 16-09-2019 23:04
copil
iStock

O mamă din Africa a dezvăluit cuvintele fiicei sale în vârstă de trei ani după ce a fost violată.

Femeia a povestit cum timp de patru zile a încercat să declare violul la poliție, informează Mirror.

În cele din urmă, aceasta a povestit cum fiica sa a fost abuzată acasă la una dintre prietenele sale. Fata de trei ani i-a povestit femeii cum tatăl prietenei ei le-a violat pe amândouă.

„M-am decis să merg într-o zi la mătușa mea. I-am spus și fetei și era entuziasmată, dar mi-a zis că nu poate merge, că are dureri și mi-a arătat cu degetul unde”, a mai spus ea.

În urma unui control amănunțit, s-a descoperit că a fost violată.

După acest incident, femeia împreună cu cea mică au fost la secția de poliție pentru a da o declarație, însă acolo li s-a transmis că detectivul care se ocupa de astfel de cazuri nu era disponibil. Acestea și-au lăsat datele la secție.


De asemenea, tot ea a mai adăugat că autoritățile i-ar fi adus suspectul în casă, acuzând-o că a împrăștiat zvonuri despre el.

„M-a acuzat că spun despre el zvonuri că mi-a violat fata. Poliția m-a întrebat ce s-a întâmplat. După ce m-au ascultat, un polițist mi-a spus că nu vor deschide un caz pentru mine, după care l-au lăsat pe suspect să plece”, a mai declarat mama fetei.

După întâmplarea cu autoritățile, fiica cea mare a femeii, în vârstă de 21 de ani, a postat pe o rețea de socializare un mesaj care descria atitudinea poliției în legătură cu acest caz. După această postare, mai mulți detectivi și activiști ai comunității au luat legătura cu familia pentru a-i oferi sprijin.

Poliția a arestat un bărbat de 43 de ani și a apărut în instanță, fiind acuzat de viol, însă a fost eliberat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO