CSID: Carnea rosie ne pune viata in pericol
Mortalitatea este mai mare in randul persoanelor amatoare de carne rosie si carne procesata comparativ cu cele care prefera carnea alba.
Principalii factori care conduc la deces in aceste cazuri sunt bolile de inima si cancerul, insa paleta afectiunilor este extrem de larga.
Ultimele concluzii privind consumul de carne rosie au fost trase de oamenii de stiinta de la National Cancer Institute din Statele Unite, care l-au asociat cu un risc sporit de deces in randul persoanelor trecute de 50 de ani.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
62,5 grame de carne rosie la fiecare 1.000 calorii consumate zilnic comporta cel mai mare risc de deces cauzat de cancer si boli de inima.
Afla mai multe despre pericolul carnii rosii pe www.csid.ro