Drama traita de doua surori: "Copiii nostri sunt frati, iar tatal lor e chiar iubitul mamei"

Deidre

Doua adolescente din Marea Britanie traiesc o drama greu de descris in cuvinte. Tinerele i-au scris psihologului The Sun Deidre si i-au derut ajutorul.

"Am facut dragoste cu iubitul mamei mele si am aflat ca sunt insarcinata. Mai rau e ca sora mea de 19 ani i-a marturisit mamei ca asteapta un copil cu acelasi barbat.

Eu am 17 ani, iar el 39. Am fost atrasa de la inceput de el, de cand a intrat in viata mamei mele, acum un an. A divortat de tatal meu, iar el s-a recasatorit imediat dupa. Nu prea imi placea noua lui sotie si am inceput sa ma vad cu el din ce in ce mai putin.

Mama mea nu a fost foarte bine un timp, dar apoi a inceput sa iasa cu prietenele si asa l-a intalnit pe acest barbat.
E intr-o forma fizica foarte buna, pentru cineva de varsta lui.

Tocmai ce iesisem dintr-o relatie si ma simteam putin singura.

Citește și
Fata
"Draga, nu-mi mai plac femeile. M-am reorientat". Drama traita de o adolescenta
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Intr-o seara voia sa mearga in pub, insa i-am sugerat sa ramana cu mine si sa-mi tina companie si am baut ceva.

S-a lasat convns in cele din urma. Mama nu stia nimic despre asta. Nu ar fi fost fericita pentru ca nu e chiar genul fidel. L-a prins scriindu-le altor femei si se enerveaza tare pe aceasta tema.

A spus ca sta si bea numai un pahar. "Un singur pahar" s-a transformat in mai multe si eram amandoi beti. Era ceva amuzant la televizor si am inceput sa radem si sa radem pana ne-au dat lacrimile. Nu ne puteam opri si paractic am picat unul in bratele celuilalt si am inceput sa se imbratisam si sa se sarutam.

Urmatorul lucru pe care il stiu e ca ne dezbracam unul pe altul si apoi am facut dragoste chia acolo pe canapea. A fost minunat pentru ca stiam ca e riscant si impotriva regulilor, iar mama s-ar fi infuriat daca ar fi aflat.

Am presupus ca e o aventura de-o noapte, secretul nostru, apoi sora mea a anuntat ca este insarcinata cu el. Mama s-a infuriat peste masura. Apoi a dat-o afara din casa. S-a mutat la un prieten.

El a negat totul si a disparut. Am incercat sa-l contactez, insa nu primesc niciun raspuns. Nu imi raspunde la telefoane sau mesaje.

Acum mi-a intarziat menstruatia, insa nu am spus nimanui. Mi-e frica, asa ca ma prefac ca nu se intampla. Nu stiu ce sa fac. Ma simt stupid", i-a scris una dintre adolescente psihologului The Sun.

Deidre a sfatuit-o pe tanara sa caute ajutor specializat si legal, din partea unui avocat si a indrumat-o spre doua organizatii care ii pot oferi sfaturi si consiliere. A rugat-o sa ii transmita si surorii ei informatiile.

Cat despre relatia cu respectivul barbat, a sfatuit-o sa renunte la a mai incerca sa-l contacteze. Nu le va face niciodata fericite pe niciuna dintre ele, este de parere psihologul.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
A devenit homosexual dupa ce a luat o pastila. Firma producatoare refuza sa comenteze
A devenit homosexual dupa ce a luat o pastila. Firma producatoare refuza sa comenteze

Un barbat casatorit din Franta pretinde ca s-a transformat intr-un homosexual dependent de sex dupa ce a luat medicamente pentru tratarea Parkinson.

"Draga, nu-mi mai plac femeile. M-am reorientat". Drama traita de o adolescenta

O adolescenta din Marea Britanie, caruia iubitul i-a marturisit ca este homosexual, nu mai stie ce sa faca sa preia din nou controlul asupra propriei vieti. Iata ce a sfatuit-o psihologul The Sun, Deidre.

"Am revazut-o si mi s-a parut cea mai frumoasa femeie". Urmatorul pas facut i-a distrus viata

A facut un gest necugetat, iar aceasta greseala i-a distrus viata sentimentala. "Sigur sotia mea banuieste ceva".

Recomandări
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina

Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.