Planurile elevilor cu media 10 la BAC 2017. "De mica am spus ca plec. Mama spune ca mai bine plange de dor decat de mila"

Ultimul update: Sambata 08 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2017 19:41
Categorie: Bacalaureat 2018

Fara doar si poate, spaima unui viitor incert, fara o diploma de BAC in buzunar, i-a fortat pe elevii romani sa ia cartea mult mai in serios.

REZULTATE BAC 2017. Intre ei insa sunt si copii exceptionali. 97 de tineri au obtinut 10 pe linie. Sunt de doua ori mai multi ca anul trecut. Numai la Galati, trei fete, colege de clasa au atins aceasta performanta.

Anca, Alina si Catalina sunt prietene de mici iar acum impartasesc acelasi succes: 10 pe linie la bacalaureat. Anca vrea sa faca medicina generala la Cluj.

Anca Gutu: "Trebuie sa ai o viata echilibarata si sa inveti si sa te si distrezi. Am facut meditatii pentru facultate, pentru bacalaureat, nu! Vreau sa raman in Romania"

Catalina in schimb viseaza sa fie profesoara si sa ramana in mediul academic. In timpul liber este indragostita de seriale. I-au placut enorm „House of cards" si „Sherlock".

Rezultate BAC 2017. Reactiile elevilor cand au vazut notele: "Am vrut sa fac contestatie, dar nu am chef. Ies in oras acum"

Catalina Coman: "Profesor universitar. Oricum, in invatamant. Sunt salarii cam mic, dar imi place!"

Alina este singura care are in plan sa studieze in strainatate. Mai exact in Austria, la Viena, pentru ca e indragostita de limba germana.

Alina Cristea: ''Eu de mica am spus ca o sa plec. Si mama mea are o vorba pentru care, sincer, o apreciez foarte mult, mi-a zis: "mai bine iti plang de dor, decat sa iti plang de mila!", asa ca m-a sustinut dintotdeauna."

Ansira Dinu: "Cand am vazut, am fost super-socata, dar daca stau acum sa o gandesc la rece, cred ca e ceva destul de binemeritat.”

La randul sau Ansira este singura eleva din Timis care a obtinut nota maxima. Anii de liceu au insemnat pentru ea disciplina multa disciplina.

Anisira Dinu: "Eu is si navetista, deci practic timpul meu era la cinci minute organizat. Cam pe la cinci jumate ma trezesc, la sase jumate aveam autobuzul, veneam la scoala, ajungeam mai devreme, orele pana la 1-2. Meditatii la bio martea, alea de la trei pana la cinci jumate si de la sase dansuri pana la opt, pe la noua si ceva ajungeam acasa. “

Cele mai multe medii de zece au obtinut elevii din Bucuresti si Cluj. Ii urmeaza cei din Iasi si Bihor.

 

REZULTATE FINALE BAC 2017. 72,9%, rata finala de promovabilitate. Harta interactiva cu notele pe judete

REZULTATE FINALE BAC 2017. 72,9%, rata finala de promovabilitate. Harta interactiva cu notele pe judete

Simulare BAC 2018

Rezultate simulare Bacalaureat 2018. Mai puţin de 40% dintre elevi au medii peste 6

REZULTATE FINALE BAC 2017 TOAMNĂ. Notele au fost afișate pe EDU.RO

Bac 2017. Ce notă a luat tânărul care a spus că se face polițist dacă ia examenul și infractor dacă pică

Ce note au luat acum la BAC elevii din Dâmbovița cu lucrările la istorie anulate în vară

REZULTATE BAC 2017 TOAMNĂ. Notele au fost afișate pe EDU.RO

Modificări importante la examenul de Bacalaureat. Anunțul Ministerului Educației

Elevi

Cum au încercat 7 elevi să copieze la Bacalaureat

BAC 2017. ”Vreau să mă fac polițist. Dacă nu, infracțiuni”

Bacalaureat 2017, sesiunea de toamnă. 39.500 de absolvenţi susțin azi prima probă

Rasturnare de situatie in cazul celor doi elevi din Dambovita, eliminati din Bac. Ce arata analiza grafologica a lucrarilor

Ce se va intampla cu elevii din Dambovita eliminati de la Bac pentru scrisuri diferite. FOTO cu lucrarile

BAC 2017. Inscrierile pentru a doua sesiune de bacalaureat incep azi. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise