Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum l-a criticat presa spaniolă pe Mbappe după El Clasico. „Halloween a venit cu câteva zile mai devreme”

Presa spaniolă l-a criticat pe Kylian Mbappe, după victoria cu 4-0 a Barcelonei în faţa lui Real Madrid, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu.

As scrie despre o seară foarte dificilă pentru Kylian Mbappé, care a fost „lăsat literalmente în ofsaid” de Barça în primul său Clasico. „Primul său Clasico s-a încheiat într-un coşmar. De la 31 octombrie la 26 octombrie, Halloween-ul a venit cu câteva zile mai devreme pentru francez”.

Cotidianul Marca nu are milă de căpitanul Franţei, care nu a primit nicio stea în ratingul său, la fel ca şi coechipierii săi Tchouaméni, Mendy, Rüdiger şi Militao.

Marca a subliniat, de asemenea, prestaţia remarcabilă a lui Robert Lewandowski, autor al unei duble, care nu a avut „nicio compasiune” pentru adversarii săi şi şi-a confirmat astfel statutul de cel mai bun marcator al campionatului. „Barcelona a cucerit Santiago Bernabéu cu fotbal pur (...) Real Madrid a rezistat în prima repriză, dar s-a prăbuşit în a doua. Antrenorul şi jucătorii, dar mai ales Mbappé, care a auzit primele sale proteste de când a îmbrăcat tricoul alb, s-au comportat prost şi au fost în ofsaid de opt ori, ceea ce i-a aruncat pe fanii săi în disperare”, a scris editorialistul José Maria Rodriguez, care a vorbit despre diferenţa «abisală» de nivel dintre cele două echipe sâmbătă seară.

Citește și
Mbappe
Mbappe nu va putea asista la derbiul cu Atletico Madrid. Care este motivul

Sport vorbeşte, de asemenea, despre „săptămâna de neuitat” trăită de Barça, care a învins Bayern în Liga Campionilor (4-1) şi apoi Real sâmbătă seară (4-0). Ziarul catalan s-a amuzat şi pe reţelele de socializare, reeditând sub forma unui GIF celebrarea primului gol al meciului de către Kylian Mbappé.

Golul atacantului francez a fost anulat pentru ofsaid, una dintre temele serii în capitala Spaniei.

Sport merge chiar mai departe, spunând că fostul parizian „s-a făcut de râs în mod istoric în primul său Clasico”. „A fost una dintre cele mai proaste nopţi ale sale în fotbalul profesionist. Francezul a fost lent, nervos şi imprecis. A jucat foarte puţin fotbal ofensiv”.

„Copiii Barçei invadează Bernabeu pentru o altă seară istorică": Mundo Deportivo salută «îndrăzneala» echipei lui Hansi Flick. „Lamine Yamal nu avea nici doi ani când cea mai bună echipă Barça din istorie a provocat acel memorabil 2-6 pe Bernabeu, dar moştenirea de la Masia este eternă.

Presa catalană se delectează cu „a mia debandadă” într-un Clasico acasă pentru Real, în special cu Vinicius, foarte probabil câştigător al Balonului de Aur, care a fost „în ofsad” într-o seară care a devenit în cele din urmă amară pentru Madrid.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult