Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Gustavo Badell. Celebrul culturist cunoscut sub numele de "The Freakin' Rican" avea 50 de ani

Legendarul culturist Gustavo „The Freakin` Rican” Badell, care s-a clasat de două ori pe locul trei în prestigioasa competiție Mr. Olympia, a murit la vârsta de 50 de ani.

Vestea decesului său a fost dată de concurentul și prietenul său Eddie Abbew. "M-am trezit în această dimineață cu informația că Gustavo a decedat. Inima mea este alături de familia și prietenii săi", a scris Abbew.

Potrivit publicației TMZ, detaliile legate de decesul lui Gustavo Badell sunt momentan neclare.

Badell și-a început cariera de culturist la vârsta de 19 ani și a câștigat prima sa competiție în 1991, la Campionatul de culturism pentru juniori din Caraibe.

A continuat să participe la multe competiții uriașe, inclusiv la Atlantic City Pro, pe care l-a câștigat, la Ironman Pro, Arnold Classic și la Campionatul Mondial Pro.

Citește și
sala forta
Culturist mort în sala de forță. Acuzațiile aduse medicilor de pe ambulanță

Cele mai emblematice momente ale sale au avut loc în 2004 și 2005, când a terminat pe locul al treilea la Mr. Olympia, chiar în spatele lui Ronnie Coleman (8 titluri consecutive la Olympia) și Jay Cutler (a câștigat 4 Olimpiade).

După ce s-a retras în 2012, Badell a continuat să se mențină în formă și a fost în continuare implicat în comunitatea de fitness, interacționând adesea cu fanii online, mai notează sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult