Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pedofil condamnat a primit custodia unei fete pe care a lăsat-o însărcinată, după ce a abuzat-o ani la rând

Un pedofil condamnat din Marea Britanie a primit custodia unei copile, în ciuda faptului că autoritățile de la Protecția Copilului știau că bărbatul este urmărit penal, dar au considerat că nu reprezintă o amenințare.

Ani de zile, bărbatul ar fi violat-o, iar cazul a ieșit la iveală după ce copila a rămas însărcinată. Autoritățile au descoperit atunci că tutorele ei este, de fapt, tatăl biologic al copilului, scrie Mirror.

Decizia îngrozitoare a fost luată de serviciile de protecție a copilului din Leeds, abuzul ei ieșind la iveală abia după ce Ruby a rămas însărcinată și a avut nevoie de un avort.

Inițial au fost ridicate îngrijorări cu privire la condamnarea anterioară a pedofilului, dar autoritățile nu au continuat să solicite consiliere juridică înainte de a primi undă verde, relatează Leeds Live. Identitatea copilei a fost ascunsă sub numele de Ruby. Cazul șocant a fost dezvăluit într-un raport al Leeds Safeguarding Children Partnership, în care este relatat faptul că autortitățile de la Protecția Copilului i-au oferit bărbatului custodia, în ciuda faptului că acesta era periculos.

 

Citește și
Poliție
O tânără gravidă în 7 luni a fost incendiată de soț pentru că a refuzat să dea înapoi bijuteriile primite la nuntă, în India

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult