Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un comandant implicat în atacurile asupra Ucrainei a fost ucis în Rusia

Un şef adjunct al autorităţii locale responsabile cu mobilizarea militară, care a comandat de asemenea un submarin din Flota Mării Negre, a fost ucis în Krasnodar, oraş din sudul Rusiei.

Agenţia de ştiri TASS, care citează organele judiciare, a precizat că Stanislav Rjiţki (foto articol) a fost ucis de un bărbat înarmat. El a fost implicat în atacurile cu rachete asupra Ucrainei.

Un caz penal pentru crimă a fost deschis, a adăugat agenţia rusă de ştiri.

Potrivit TASS, Rjiţki a comandat submarinul Krasnodar din cadrul Marinei Ruse. Este neclar dacă el era actualul căpitan al submarinului la momentul uciderii sale, notează Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit ministerului rus al Apărării, Krasnodar este un submarin diesel-electric construit pentru flota Mării Negre şi proiectat "să lupte împotriva navelor de suprafaţă şi a submarinelor, să amplaseze mine şi să să efectueze recunoaşteri".

Citește și
Joe Biden
Gafă uriașă a lui Joe Biden. A dezvăluit o informație care poate fi exploatată de Rusia
Ucis în timp ce se ieșise la alergat

Un caz penal pentru crimă a fost deschis, a adăugat agenţia rusă de ştiri. 

Canalele anonime pro-rusești Telegram au relatat că Stanislav Rjiţki, în vârstă de 42 de ani, a ieșit la alergat la ora opt dimineața. El a fost prins într-o ambuscadă în apropierea complexului sportiv Olimp de către o persoană necunoscută care l-a împușcat pe Rjiţki de patru ori în spate și în piept și apoi a fugit de la locul faptei. Victima a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

Administrația din Krasnodar a confirmat pentru RBC moartea lui Stanislav Rjiţki, șef adjunct al departamentului de mobilizare, precizând că agențiile de aplicare a legii investighează moartea acestuia, informează Ukrainska Pravda.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult