Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima fotografie oficială a prinţesei de Wales după operaţie a fost făcută publică de Ziua Mamei

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost publicată prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, după ce aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în luna ianuarie.  

Imaginea cu Kate şi copiii ei, realizată chiar de prinţul William, a fost făcută publică de Ziua Mamei, ca mulţumire pentru sprijinul constant al publicului în urma problemelor de sănătate prin care a trecut soţia sa, relatează SkyNews.

Kate, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, nu a mai fost văzută în public de când s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pentru o plimbare în ziua de Crăciun.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la spitalul London Clinic pentru o operaţie planificată, pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă de la spitalul privat după 13 zile, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa „face progrese bune”, dar are nevoie de o recuperare îndelungată.

Se aşteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale oficiale abia după Paştele catolic.

Citește și
kate middleton
Prima imagine cu Kate Middleton, după operația abdominală. Cum a fost surprinsă prințesa de Wales | FOTO

Speculaţiile privind starea ei de sănătate au sporit în mediul online de când prinţul William s-a retras luna trecută de la comemorarea naşului său la Castelul Windsor din cauza unei „probleme personale”.

Palatul Kensington nu a făcut publică natura problemei de sănătate pentru care a fost operată Kate, dar se ştie că nu este vorba de cancer.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult