Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu devastator într-un adăpost din Crimeea în care se aflau 185 de ruși. Câți au murit VIDEO

Cel puţin şapte persoane au murit într-un incendiu în Crimeea, după ce flăcările au cuprins barăcile modulare care adăposteau muncitorii de pe un şantier de construcţii din Sevastopol, au anunţat joi dimineaţă autorităţile, relatează Reuters.  

De asemenea, doi muncitori au fost spitalizaţi. Agenţia de ştiri de stat TASS afirmă că incendiul, care a izbucnit în timpul nopţii la periferia oraşului Sevastopol, a fost rezultatul unui scurtcircuit al unui aparat electric, potrivit News.

 

 

Mihail Razvojaiev, guvernatorul Crimeei numit de ruşi, a declarat că incendiul a izbucnit într-un dormitor care adăpostea muncitorii şantierului pentru autostrada Tavrida, un nou drum care leagă oraşele Sevastopol şi Simferopol din Crimeea.

În momentul izbucnirii incendiului, în clădirea cu două etaje erau 185 de persoane

Citește și
incendiu gheata rusia
O casă din Rusia, cuprinsă de flăcări, s-a transformat într-un mare bloc de gheață, după intervenția pompierilor

În momentul izbucnirii incendiului, 185 de persoane se aflau în adăpostul cu două etaje, a relatat agenţia de ştiri RIA, citând serviciile locale de urgenţă.

Incendiul extins pe circa 200 de metri pătraţi a fost stins până dimineaţă.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei, care anchetează incidentele majore, a declarat că a deschis o anchetă privind cauza incendiului, iar anchetatorii sunt deja la faţa locului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult