Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un pasager după ce a glumit că are asupra lui trei grenade. Motivul: dura prea mult controlul de securitate

Poliția Federală Germană investighează un bărbat care a glumit că are grenade asupra lui pe aeroport pentru că verificarea de securitate dura prea mult.    

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, pe care poliția nu l-a numit, era cât pe ce să piardă zborul de la Frankfurt, Germania, spre Graz, Austria, se arată într-un comunicat al Bundespolizei germane, scrie Business Insider.

Și, pentru că dura prea mult controlul de securitate, el „a subliniat în mod repetat” personalului că avea asupra lui trei grenade, potrivit declarației poliției.

În declarație se precizează că „gluma proastă” a bărbatului a făcut ca poliția federală să fie chemată de personalul de securitate al aeroportului din Frankfurt.

Aceștia au ordonat o nouă verificare a bărbatului, a bagajelor sale și a persoanelor cu care călătorea, se arată în comunicat. Acesta le-a spus apoi ofițerilor că nu avea de fapt nicio armă asupra sa și că era doar frustrat de așteptarea lungă.

Citește și
aeroport
Descoperirea neașteptată făcută de polițiști în bagajul unei femei la controlul de securitate din aeroport | FOTO

El a pierdut zborul spre Austria, iar acum se confruntă cu o anchetă a poliției pentru înscenarea unei infracțiuni.

Într-un incident separat care a implicat o farsă cu bombă, un britanic a fost exonerat luna trecută de acuzația de tulburare a ordinii publice după ce a glumit în privat cu prietenii despre aruncarea în aer a unui avion.

Aditya Verma avea 18 ani când a trimis un Snapchat în care glumea despre aruncarea în aer a avionului în care se afla. Serviciile de securitate au interceptat mesajul, iar avioanele de vânătoare au fost chemate să escorteze avionul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult