Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A văzut-o pe Fecioara Maria în timp ce-i ținea copilul din pântec în brațe. Bebelușul a murit după scurt timp

O mamă îndurerată, care și-a pierdut în mod tragic copilul nenăscut, a dezvăluit cum o ecografie pare să o arate pe Fecioara Maria ținându-l în brațe pe fiul ei.  

Cassie Lee și-a pierdut fiul, pe Gus, după ce moașele nu au reușit să-i găsească bătăile inimii la un ecograf, în săptămâna 20 de naștere, scrie Mirror.

Uitându-se la o ecografie făcută chiar înainte de a afla vestea tragică, mama spune că a observat o prezență ciudată, asemănătoare unui înger, care părea să-i țină copilul în brațe.

Cassie a distribuit imaginea pe rețelele sociale în speranța că va aduce alinare altor părinți, care suferă în urma pierderii unui copil.

Prietenii au catalogat imaginea drept „prețioasă” și „frumoasă”, în timp ce alții au afirmat că li s-a făcut pielea de găină.

Citește și
doppler
(P) Ce este ecografia Doppler și cum se face?

„Este ca și cum ea își întinde brațele spre el”, a spus o persoană, în timp ce alta a adăugat: „Era cu copilul tău în brațe, ducându-l direct în ceruri”.

„În acel moment nu am observat-o pe Maica Domnului. Eram prea ocupată. Cumnata mea, Liana, a fost cea care mi-a arătat. M-a liniștit imediat. Știu că Gus este în siguranță în ceruri. Păstrez ecografia în dormitorul meu, alături de fotografiile fratelui meu și ale familiei. Este mereu cu mine”, a spus Cassie.

Cassie s-a căsătorit cu Ben în mai 2015, înainte de a descoperi, cinci luni mai târziu, că vor fi părinți.

Cei doi au cumpărat recent o casă nouă și au pregătit camera copilului înainte de venirea lui pe lume.

Între timp, medicii au supravegheat-o îndeaproape pe Cassie, deoarece se credea că bebelușul avea un intestin ecogen, dar când s-a prezentat la ecografia de la jumătatea sarcinii, entuziasmul cuplului s-a transformat în durere.

„M-am dus pentru o ecografie programată și nu au reușit să găsească bătăile inimii. Tehnicianul a plecat să caute un doctor. Acele minute care au trecut au fost unele dintre cele mai rele din viața mea. În momentul ecografiei, Ben era la serviciu, așa că eram singură. A fost o vizită de rutină, nu ceva ce am anticipat”, a mai spus Cassie.

Pentru imagini, apăsați AICI

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult