Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocurile video pe care profesorii le pot folosi pentru a-i face pe copii să învețe mai ușor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Copiii învață mai ușor cu ajutorul jocurilor video. Profesorii pot integra jocurile atunci când predau istorie, geografie sau matematică. Până acum, sute de cadre didactice și mii de elevi au experimentat cu succes acest program.  

Dacă aveam și noi jocuri în școli, ce atenți am fi fost la ore. Andreea Medvedovici Per este director la RGDA – asociația care a creat acest program, ”Games in schools”.

”RGDA este Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri în România, avem comunitatea care dezvoltă jocuri pentru lumea întreagă. ”Games in schools” este un proiect realizat cu ajutorul Federației Europene de Jocuri Video care încearcă să ofere profesorilor formare în a folosi jocurile video atât de iubite de copii ca resursă educațională și, bineînțeles, motivațională”, a declarat Andreea Medvedovici Per.

Celebrul joc Assassin’s Creed, util la lecțiile de istorie

”Și mie mi-a fost greu să cred, dar jocurile pot fi introduse în absolut toate materiile, pentru că putem avea, de exemplu, jocuri care au mișcare și dans și pot fi folosite la Educație fizică, avem jocuri ca Assassin’s Creed care pot fi folosite pentru profesorii de istorie să ajute copiii să se imerseze în anumite perioade istorice”, a mai spus Andreea Medvedovici Per.

Informațiile complete pot fi obținute din video-ul atașat. 

Citește și
jocul saptamanii
Jocul Săptămânii vine de data această cu mai multe minusuri decât plusuri. Prima impresie despre Drive Unlimited Solar Crown

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult