Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Un zeflemist”. Scandal de proporții între primarul din Simeria și un funcționar care refuză să fie delegat în altă parte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primăria din Simeria s-a transformat în câmp de bătălie. Edilul Iulius Bedea a fost filmat în timp ce țipa la unul dintre consilierii juridici căruia i-a cerut pe un ton ridicat să iasă afară din clădire.

Mai mulți colegi au sărit în apărararea bărbatului și au încercat să aplaneze conflictul. În loc să se calmeze, scandalul a luat joi amploare. Edilul a fost filmat când trage de birou, se năpustește și urlă la unul dintre conslierii juridici. Scandalul a început după ce primarul i-a cerut funcționarului, cu care a avut, de-a lungul timpului, mai multe neînțelegeri privind legalitatea unor documente să meargă la un nou loc de muncă subordonat Primăriei, unde fusese delegat. Numai că ordinul a fost atacat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici care a constatat că detaşarea funcţionarului Dănuţ Terteci a fost dispusă fără respectarea reglementărilor legale. Cei aflați în birou au sărit în apărarea colegului lor. Dănuț Terteci, consilier juridic: "Domnul primar (...) a dezvoltat o aversiune față de mine. Îmi spune că sunt leneș, că...nu știu. Poate oi fi și leneș, nu zic, domne' să fiu cercetat disciplinar". Iulius Bedea, primarul orașului Simeria: "Stătea așa...Domnu' primar, nu mă duc niciunde. Un comportament total de zeflemea (...). Am depistat că anumite persoane din primărie efectiv nu-și fac treaba". Scenele de teatru absurd au continuat şi astăzi la primăria Simeria. Rămas fără birou, juristul și-a început ziua de muncă, relaxat, susținut puternic de conslierii locali. După apariția imaginilor devenite virale, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a postat un mesaj pe Facebook în care condamnă atitudinea edilului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult