Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație. Cum a murit, de fapt, bărbatul găsit înjunghiat în gât. Partenera sa și-a schimbat declarația

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ancheta unui deces suspect de la Botoșani, anunțat inițial ca o sinucidere, a scos la iveală o crimă. Un bărbat de 44 de ani, tatăl a patru copii, a murit înjunghiat în gât.

Omul era în casă, doar cu partenera lui, cea care a și sunat la 112 să anunțe așa-zisa sinucidere.

Cei doi se știau din tinerețe, când au avut o scurtă poveste de iubire. S-au regăsit în urmă cu trei ani, la puţin timp după ce femeia trecuse printr-un divorţ.

Însă relația lor ar fi fost presărată de scandaluri, mai ales că obişnuiau să bea alcool, spun vecinii.

Reporter: „Aveau probleme?” Elena Motriuc, asistent social: „A fost în monitorizare și în 2022, prin sesizări la 112 pe violență, alcool. I-am monitorizat, au promis că o să lase. Urmau să se căsătorească, își doreau un copil.”

Cei doi parteneri tocmai se interesaseră la primărie ce analize trebuie să își facă pentru a se căsători.

Geanina Onofrei, mediator social: „Când mergeam, îi găseam bine, o găseam făcând mâncare. Dar din spusele vecinilor seara consumau alcool, se certau, dădeau muzică la maxim. Noi îi găseam relativ bine.”

Sâmbătă seara, un apel la 112 anunţa o sinucidere. Femeia este cea care a sunat să spună că bărbatul de 44 de ani s-a rănit grav în zona gâtului.

Partenera victimei: „De o săptămână și ceva el era în depresie.” Reporter: „De ce ați sunat la 112?” Partenera victimei: „Era la bucătărie.” Reporter: „Cum l-ați găsit?” Partenera victimei: „L-am găsit lat, era în boxeri, era ud. Am pus mâna pe el, era cald. Era căzut, era jos. Când am aprins becul, jos era sânge. Cuțitul, în alta. I-am luat cuțitul de lângă mâna lui.” Reporter: „Ați pus mâna pe cuțit?” Partenera victimei: „Am pus, să nu-l ia înapoi, eram aiurea atunci.” Reporter: „Dar nu l-ați rănit dumneavoastră?” Partenera victimei: „Nu, nu, nu."

Echipajul medical l-a găsit pe bărbat fără suflare.

Daniela Amarande, medic: „Prezenta o plagă în regiune hemitoracica stânga, cu hemoragie masivă, persoană era decedată, nu s-au impus manevre de resuscitare.”

Medicii legişti au stabilit, însă, că rănile nu ar fi putut fi făcute de către victimă. Ci de o altă persoană. Așa că procurorii au deschis un dosar penal în rem pentru omor.

Confruntată cu noua situaţie, femeia a susținut că nu l-a rănit ea pe bărbat... ci un necunoscut. Anchetatorii încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice! Numărul de Telverde este 0800 500 333.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult