Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Duduianu, arestat în Los Angeles. Este acuzat că ar fi tâlhărit cântăreți de manele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Interlopul român Florin Duduianu, cunoscut drept Anaser, a fost arestat, marți, în Los Angeles, de polițiștii americani.

 „La data de 8 august 2023, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din București, este arestat în Los Angeles - Statele Unite ale Americii”, a transmis IGPR.

Împotriva acestuia a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 București, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată.

El este implicat, alături de fratele său, Ștefan Duduianu, în dosarul penal în care mai mulți membri ai temutului clan sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.

Maneliștii Forlin Salam și Nicolae Guță au depus plângeri împotriva lui Duduianu

Cei doi maneliști care ar fi depus plângere ar fi Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat le erau luați cu forța.

Citește și
Amar Duduianu
Amar Duduianu, săltat de mascați. Interlopul închiria mașini de lux cu acte false, apoi le vindea la dezmembrări | VIDEO

Treisprezece membri ai clanului Duduianu au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru şantaj şi tâlhărie, ei fiind acuzaţi că au cerut prin violenţă mari sume de bani de la cântăreţi de manele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult